miercuri, 2 decembrie 2009

Sa-ti fie rusine, Dinu Patriciu!

Asa a incheiat Traian Basescu, in urma cu cateva zeci de minute, declaratia pe care a facut-o la sediul sau de campanie, insa nu inainte de a scapa si cateva lacrimi.
Traian Basescu a prezentat concluziile expertizei efectuate de specialistii Institutului National de Expertize Criminalistice in legatura cu autenticitatea unei inregistrari din campania electorala din 2004 in care seful statului pare ca loveste un copil. INEC a transmis prin intermediul unui curier Administratiei Prezidentiale rezultatul avizului solicitat de Traian Basescu, rezultatul expertizei neputand fi facut public, conform declaratiei presedintelui Institutului Cristian Dumitrescu, solicitantul fiind singurul care poate decide in privinta modului in care il foloseste. Conform celor citate de Traian Basescu din avizul ce contine 18 pagini, "inregistrarea contestata contine elemente de editare computerizata in sensul alterarii integritatii. Nu este autentica si nici nu reprezinta o copie realizata cu acuratete a unei inregistrari autentice". In viziunea lui Basescu, unii incearca sa castige alegerile prin realizarea unor falsuri si prin minciuna.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Eveniment cu peste 800 de persoane la Romexpo pe 5 noiembrie 2021 organizat de Baroul București

  În condițiile în care în acest moment în București rata de incidență a cazurilor de COVID 19 este de 15,67, pe data de 30 octombrie 2021 a...