sâmbătă, 12 decembrie 2009

Liza Minnelli, acuzată că şi-a violat şoferul


Liza Minnelli a ajuns cu greu la înţelegere cu şoferul său, M'Hammed Soumayah, care a dat-o în judecată pentru că l-a bătut şi l-a obligat să facă sex cu ea, cerându-i despăgubiri de 100 milioane $. Cei doi s-au înţeles chiar înainte de a apărea în instanţă, la New York. Scandalul a izbucnit în iunie 2004, când Soumayah a fost concediat de vedetă pentru că a refuzat să i se reducă salariul cu 50%. Până atunci, şoferul câştiga 238.000 de dolari anual, fiind şi asistentul personal al vedetei. După ce a fost concediat, M'Hammed Soumayah a dat-o în judecată pe artistă acuzând-o că l-a bătut şi l-a hărţuit sexual. Şoferul spune despre Liza că este "o sălbatică devoratoare sexuală, care l-a agresat de multe ori beată şi l-a silit să întreţină raporturi sexuale cu ea". Bărbatul a mărturisit că era des ameninţat cu concedierea, dacă nu executa toate fanteziile erotice ale artistei. Partidele de sex cu şoferul ar fi avut loc în timp ce Liza era căsătorită cu cel de-al patrulea soţ, David Gest, adică între 2002 şi 2003.

Un comentariu:

  1. Foarte tare frateeeee, asaaaaaa, sa se mai planga si ei (barbatii) nu numai ele (femeile). Norocul lui ca nu a ramas si gravid in urma acestei "terifiante" intamplari..hahahahahahaaa!

    RăspundețiȘtergere

Eveniment cu peste 800 de persoane la Romexpo pe 5 noiembrie 2021 organizat de Baroul București

  În condițiile în care în acest moment în București rata de incidență a cazurilor de COVID 19 este de 15,67, pe data de 30 octombrie 2021 a...