joi, 10 decembrie 2009

Patapievici: Basescu a primit o caseta cu Geoana facandu-i-se sex oral


Directorul Institutului Cultural Roman, Horia Roman Patapievici, afirma, intr-un interviu acordat presei spaniole, ca presedintelui Traian Basescu i-a fost oferita o caseta in care Mircea Geoana apare in ipostaze mai mult decat indecente, dar acesta nu a vrut sa o foloseasca in campania electorala. Pornind de la filmuletul ultramediatizat in care Traian Basescu apare lovind un copil, la un miting electoral, despre care Patapievici afirma ca este "obscen", directorul ICR arunca si "bomba". "Nu cred ca Basescu a lovit copilul, ci cred ca doar l-a impins. Greseala sa a fost ca nu a negat imediat. A fost un pic ca in cazul lui Bill Clinton, in chestiunea cu sexul oral... Apropo, stiu din surse sigure ca lui Basescu i-a fost oferita o caseta cu Mircea Geoana facandu-i-se sex oral si a refuzat sa o foloseasca impotriva lui. Este un om cinstit, credeti-ma", declara Patapievici, in cadrul unui interviu acordat La Vanguardia. Traian Basescu a lasat sa se inteleaga la OTV ca detine o caseta compromitatoare despre contracandidatul sau la presedintie, Mircea Geoana. "Discutam dupa alegeri.... Nu, si va pot spune ca am atentionat staff-ul meu ca daca o folosesc, imi retrag candidatura. Luni, eu i-o dau lui Mircea Geoana. Este o problema interna a PSD, ei se filmeaza unii pe altii si se vand mai apoi", a declarat presedintele Traian Basescu vineri, 4 decembrie, la OTV. Intrebat luni, daca i-a dat caseta liderului PSD, Basescu a raspuns: "Nu s-au anuntat inca rezultatele oficiale".
"Sunt unul dintre intelectualii lui Basescu"
In acelasi interviu in care vorbeste despre existenta unei casete porno in care unul dintre protagonisti este liderul PSD, Patapievici vorbeste si despre oligarhii Romaniei care "desfasoara actiuni urate. "In calitate de intelectual, lupt impotriva lor. De aceea sunt unul dintre intelectualii lui Traian Basescu". Ulterior, Patapievici sustine ca se opune sa "fie considerat intelectualul cuiva", el este "un intelectual liber", dar il sprijina pe presedinte in lupta sa impotriva oligarhilor.

2 comentarii:

  1. Pai d'aia a si castigat Base electoratul: ca nu a reactionat la caseta lui Geoana!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mdaaa, se pare ca astia de la PSD prefera sexul oral (poate este ceva ....obligatie de partid)....s-au mai vazut cazuri recent.Pana la urma care e problema celor care inregistreaza sau fotografiaza asa ceva? Se simte un soi de ...invidie sau mentalitate de babaciune fara tresariri. Bravo celor care fac ce simt, viata este numai una!

    RăspundețiȘtergere

Eveniment cu peste 800 de persoane la Romexpo pe 5 noiembrie 2021 organizat de Baroul București

  În condițiile în care în acest moment în București rata de incidență a cazurilor de COVID 19 este de 15,67, pe data de 30 octombrie 2021 a...