sâmbătă, 12 decembrie 2009

Mădălin Voicu: Mircea Geoană ar trebui să se retragă de la conducerea PSD

Deputatul Mădălin Voicu a declarat sâmbătă că liderul PSD, Mircea Geoană, ar trebui să se retragă de la conducerea partidului şi că în PSD e nevoie de o "reconstrucţie". "PSD are nevoie de o altă conducere", a declarat Mădălin Voicu, la o emisiune Realitatea TV, adăugând că Mircea Geoană ar trebui să recurgă la forma "elegantă" de a renunţa el la conducerea partidului. Voicu a mai declarat că a primit o invitaţie de la Gabriel Oprea să plece de la PSD şi să se afilieze grupului independenţilor. Deputatul a precizat că a acceptat să discute acest lucru "din politeţe", dar că el el nu este "roza vânturilor" să plece de la PSD către "grupul de independenţi care nu ştiu cât de independent e de fapt". "De aceea am spus că trebuie repede reevaluată forţa PSD şi o reconstrucţie este imperios necesară. (...) După decizia CCR, vom şti cine rămâne, cine pleacă, unde se poziţionează în partid", a mai spus Mădălin Voicu. Mădălin Voicu a fost exclus din PSD de către filiala PSD Giurgiu, în luna mai. Voicu a contestat decizia de excludere, însă Comisia de arbitraj şi integritate a PSD a amânat de câteva ori să discute cazul acestuia, astfel că situaţia sa este neclarificată. Voicu figurează în continuare ca membru al grupului de deputaţi PSD.

Un comentariu:

  1. Sunt total de acord ca Geoana sa plece de la conducerea PSD, dar intrebarea mea este: care ar fi urmatorul presedinte? Mi-e greu sa cred ca s-ar face greseala pentru un Vanghelie sau Mitrea pentru ca in felul asta PSD n-ar mai exista in curand! Ura!

    RăspundețiȘtergere

Eveniment cu peste 800 de persoane la Romexpo pe 5 noiembrie 2021 organizat de Baroul București

  În condițiile în care în acest moment în București rata de incidență a cazurilor de COVID 19 este de 15,67, pe data de 30 octombrie 2021 a...