miercuri, 16 decembrie 2009

Avem preşedintele următorilor cinci ani


Traian Băsescu a fost validat, miercuri, în funcţia de preşedinte al României.
La şedinţă au fost prezenţi premierul Emil Boc, preşedintele Curţii de Conturi, Nicolae Văcăroiu şi, de asemenea, Vasile Blaga, Puiu Haşotti, Roberta Anstase, Cătălin Predoiu, Adriean Videanu, Kelemen Hunor. Au fost prezenţi, de asemenea, reprezentanţi ai CC, ai ICCJ, precum şi Laura Codruţa Kovesi şi Lidia Bărbulescu. La sosirea la Palatul Parlamentului, unde Curtea Constituţională îşi are sediul, Băsescu a fost aşteptat de un grup de revoluţionari, care i-au scandat numele. Băsescu a dat mâna cu aceştia, s-a pupat cu ei şi le-a mulţumit. Ion Vida, preşedinte al CC, l-a întâmpinat pe scările de la intrarea în sediu pe preşedinte. Vida l-a condus pe Băsescu în biroul său, unde cei doi au discutat câteva minute înainte de şedinţa publică a Curţii.
"Pe data de 6 decembrie unii mi-au dat votul iar alţii o lecţie", aşa şi-a început discursul Traian Băsescu după ce a primit certificatul de nou preşedinte din partea lui Ioan Vida, preşedintele Curţii Constituţionale. Vădit emoţionat Băsescu a promis că va fi preşedintele tuturor românilor precum şi faptul că va avea în vedere pe parcursul mandatului său să contribuie la realizarea obiectivului său major de modernizare a statului român.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Eveniment cu peste 800 de persoane la Romexpo pe 5 noiembrie 2021 organizat de Baroul București

  În condițiile în care în acest moment în București rata de incidență a cazurilor de COVID 19 este de 15,67, pe data de 30 octombrie 2021 a...