duminică, 27 decembrie 2009

Elena Udrea, criticată de jurnaliştii de la Sunday Times


"Da, doamnă ministru, aveţi portofoliu mare!" Este titlul unui articol despre Elena Udrea publicat de Sunday Times. Jurnaliştii britanici critică decizia prin care ea a fost numită ministru pentru dezvoltare regională la Bucureşti.
"Bugetul Europei de aproape 4 miliarde de euro destinat dezvoltării României, una dintre cele mai sărace ţări ale Uniunii Europene, a fost dat pe mâinile unui ministru care pozează în lenjerie intimă pentru reviste glossy", scrie Sunday Times despre Elena Udrea.
Parlamentar la 36 de ani, ea este căsătorită cu un om de afaceri controversat pe plan local, notează jurnaliştii britanici. Udrea a ieşit în evidenţă ca protejată a preşedintelui Traian Băsescu, relatează publicaţia.
Ziariştii britanici îşi susţin acuzaţiile cu o declaraţie a Alinei Mungiu Pippidi, care spune că "Este revoltător să-i încredinţezi ei controlul asupra unei părţi importante din fondurile UE pentru România" pentru că Udrea "are o relaţie specială cu preşedintele. Companiile soţului ei şi-au sporit profiturile sub actuala administraţie".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Eveniment cu peste 800 de persoane la Romexpo pe 5 noiembrie 2021 organizat de Baroul București

  În condițiile în care în acest moment în București rata de incidență a cazurilor de COVID 19 este de 15,67, pe data de 30 octombrie 2021 a...