duminică, 6 decembrie 2009

Băsescu trebuia să semneze pe versetele satanice, nu pe Biblie


Corneliu Vadim Tudor, a comentat, la ieşirea din secţia de votare, evenimentele din ultimele zile, de la dezbaterea celor doi prezidenţiabili de joi, considerând că Sorin Ovidiu Vîntu şi Mircea Geoană au căzut într-o cursă întinsă de Traian Băsescu, prin "aşa-zisa" arestare a lui Nicolae Popa în Indonezia. Corneliu Vadim Tudor a explicat, în stitlul caracteristic, situaţia în care a fost pus Mircea Geoană, alături de S. O. Vîntu, prin "minciuna" că Nicolae Popa, "unul din părinţii FNI-ului", a fost arestat în Indonezia. "În curând vor ieşi la iveală lururi înfiorătoare. Geoană a fost atras într-o capcană acasă la Vîntu. S-a minţit că ar fi fost arestat tocmai în Indonezia, ţară cu care România nu are acord de extrădare, că a fsot arestat unul din părinţii FNI, în realitate Nicolae Popa. Dacă te uiţi pe site-ul Interpolului el este la capitolul WANTED, adică este căutat. El nu a fost arestat în nicio Indonezie, dar serviciile secrete au minţit, ca să-l sperie pe Vîntu. Vîntu, naiv, a căzut şi el în această cursă, şi l-a atras la rândul lui, în altă cursă, pe Mircea Geoană. Geoană a fost filmat, înregistrat. Nu au discutat chestii ieşite din comun, politeţuri. Dar nu se face aşa ceva. Asta e poliţie politică. E de domeniul absurdului. Confirmăm încă o dată că suntem ţara teatrului absurd şi ţara suprarealismului", a explicat Vadim. De asemenea Băsescu a greşit grav şi faţă de mine în mai multe rânduri. Ceea ce a pus bomboana pe colivă lui politică a fost jurământul strâmb pe Biblie. Nu se poate să mintă în halul asta în faţa unei ţări întregi. El trebuia să jure pe versetele Satanice ale lui Salma Rushdie, nu pe cartea sfântă a creştinilor şi a evreilor", a mai spus liderul PRM. Corneliu Vadim Tudor a votat la Şcoala nr. 150 din Bucureşti.

Un comentariu:

  1. Revin: iar si-a uitat pastilele acasa Vadim? Nu este de mirare daca ar spune ca el are cel putin 30% din voturi desi el nu mai participa la turul al 2lea.

    RăspundețiȘtergere

Eveniment cu peste 800 de persoane la Romexpo pe 5 noiembrie 2021 organizat de Baroul București

  În condițiile în care în acest moment în București rata de incidență a cazurilor de COVID 19 este de 15,67, pe data de 30 octombrie 2021 a...