miercuri, 16 decembrie 2009

Întâlnirea PNL-UDMR a început cu o poezie în limba maghiară recitată de Ludovic Orban


Întâlnirea dinte PNL şi UDMR pe tema formării majorităţii parlamentare şi a Guvernului a început, miercuri, la Parlament, reprezentanţii celor două partide reunindu-se în biroul lui Ludovic Orban de la Camera Deputaţilor pentru că în sala de grup a PNL se infiltrează apă din tavan. PNL este reprezentat de echipa de negocieri: Crin Antonescu, Ludovic Orban, Varujan Vosganian, Radu Stroe şi Relu Fenechiu. La discuţii participă, din partea UDMR, preşedintele Uniunii, Marko Bela, preşedintele executiv, Kelemen Hunor, vicepreşedintele executiv al Uniunii, Laszlo Borbely, şi preşedintele Consiliului Judeţean Covasna, Borboly Csaba, liderul senatorilor UDMR, Verestoy Attila şi preşedintele CRU, Rozalia Biro. La începutul negocierilor, liberalii şi reprezentanţii UDMR au discutat despre moguli şi despre preşedinte. Ludovic Orban a ţinut să recite o poezie în maghiară. Liderul PNL a tradus ulterior cu ajutorul lui Marko Bela poezia, care a stârnit râsul reprezentanţilor UDMR cărora li s-a părut că "e bună": "Din câine nu poţi să faci slănină, şi din pantofar primadonă, din foc de paie nu poţi să faci o erupţie de vulcan şi dintr-un iepure fricos un leu". În completare, la ultmul vers, Crin Antonescu a replicat: "asta apropo de Băsescu". Întâlnirea are loc după ce Liviu Negoiţă şi-a depus mandatul de premier. De asemenea, CC va înmâna, miercuri, preşedintelui Băsescu decizia de validare a acestuia pentru un nou mandat la Cotroceni. De asemenea, miercuri vor avea loc consultări la Cotroceni cu partidele şi grupurile parlamentare.

Un comentariu:

  1. Si la PNL trebuie curatenie. Numai asa poate scapa partidul de Andreea Lambru asistenta lui Radu Stroe! Aceasta fatuca lipsita de bun simt a carei singura calitate este sa ....il satisfaca pe Radu, a devenit imposibila. A lovit de 3 ori masina PNL, si-a adus amantul si l-a angajat la partid, este obraznica, face dezacorduri gramaticale, uita sa convoace forurile de conducere al PNL si atitea altele. dle Antonescu trezitiva altfel il incaleca de tot Andreea pe Radu si va treziti cu alt SG!!!

    RăspundețiȘtergere

Eveniment cu peste 800 de persoane la Romexpo pe 5 noiembrie 2021 organizat de Baroul București

  În condițiile în care în acest moment în București rata de incidență a cazurilor de COVID 19 este de 15,67, pe data de 30 octombrie 2021 a...