miercuri, 29 septembrie 2010

O nouă poveste liberală de hărţuire sexuală


Personajul din fotografie nu vă spune prea multe novicilor având în vedere că nu este prea vizibil. Este membru al organizaţiei PNL sector 1 şi muşteriul nostru se numeşte Eugen Berceanu. Fără nici o legătură cu fostul ministru. Conform unor surse din PNL, individul angajează fete pe postul de asistent, apoi începe să le hărţuiască:"nu te culci cu mine, dispari din post şi chiar şi din partid". Sursele noastre ne-au declarat: "La început ai impresia că omu' glumeşte şi te întrebi cine e el să te poată da afară din partid..în sfârşit...şi după puţin timp realizezi că a putut să se ţină de cuvânt. Şi nimeni nu face nimic în privinţa asta...ei, da, este un partid de oameni serioşi, ce să zic...A! Dacă accepţi să faci ce îţi comandă el, apoi te pasează mai sus pe la lideri, poate ajungi şi tu cineva şi el are oricum de câştigat în continuare de pe urma ta".

38 de comentarii:

  1. Reteaua Stroe-Lambru se multiplica!

    RăspundețiȘtergere
  2. pai asa face si Seful de la ADP sector 1, Eugen Milea. Asa i-a cazut in plasa si Aura Pohoata.

    RăspundețiȘtergere
  3. Fete pe post de asistent? Sediul din Aviatiei are doar un post de secretara, sa confunzi "secretara" cu un asistent manager este tipic pentru "pitipoance". Un asistent manager, draga pisi, este omul numarul 2 intr-o firma, organizatie, ce vrei tu. Tuta care doar face cafeaua, si pe aia prost, e doar o tuta. Care spera s-o bage seful in seama, doar, doar...

    RăspundețiȘtergere
  4. La sediul din Aviatiei nu face nici o secretara/pitipoanca/asistenta etc nici o cafea, deoarece exista un automat. Si asistentul manager nu este nr 2 intr-o companie, sa fim seriosi..mai citeste si tu un curs de management ca nu esti destul de informat. Si cand mai vrei sa faci comentarii, gandeste inainte sa spui numai aberatii, ca-l faci de ras pe Eugen, in calitatea ta de aparator al lui :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Ieri din intamplare o amica s-a intalnit cu Andreea Lambru la ginecolog. Mai poate fi tatic Radu Stroe la anii acestia, sau Andreuta il cam inseala???

    RăspundețiȘtergere
  6. GET A FUCKING JOB, pdl-isti jegosi. Uite tocmai d'aia ies oamenii in strada, strigandu-si problemele... Sunteti penibili! Ne agatam de niste povesti fabricate pe genunchi, cand nu avem ce manca...Tara de rahat! PS - Ma astept ca zilele urmatoare sa apara un reportaj incendiar cu femeia de serviciu... cine stie, poate a agresat sexual pe vreun lucrator la salubritate, or something...

    RăspundețiȘtergere
  7. Hai ,lasati-o balta cu denigrarile voastre!....de unde ati mai scos-o si pe asta?
    De ce nu semneaza nimeni articolul?...hahaha
    Ce vrajeala!....Cine crede prostiile voastre de ,,stiri neconventionale''?
    Asta-i o denigrare ieftina si nefondata...cum puteti dovedi ca este adevarata aceasta aberatie?

    RăspundețiȘtergere
  8. Dragi aparatori ai lui Eugen Berceanu, terminanti va rog cu invectivele pentru ca puteti provoca si alte dezvaluiri, dar cu mai multe detalii de data aceasta. Se pot da si unele nume.
    Eu sunt curioasa sa aflu un singur lucru: Cum ar reactiona "stimabilul domn" Eugen Berceanu, daca fiica dumnealui, Alexandra Berceanu, ar fi hartuita intr-un asemenea hal, de catre vreun alt mojic (ca domnia sa)si s-ar exercita presiuni de natura sexuala la adresa ei. Si toate acestea pentru un amarat de post la Primarie sau Politia comunitara. Sa nu mai vorbim ca se pune la bataie pana si calitatea de membru al PNL sector 1, unde teoretic aderi din proprie initiativa, platesti o cotizatie lunara (foarte mare de altfel) si te oferi sa devii un activist de partid care sa ajute in toate campaniile. Se pare ca pentru ei nu sunt de ajuns asemenea fraiere/fraieri, daca nu sunt dispusi sa mai faca si altceva pe langa cele enumerate mai sus.
    P.S.: Eugen Berceanu este doar unul dintre cei care procedeaza astfel la PNL sector 1, sunt si altii, mai mari... Asa ca "stimabili aparatori" liniste va rog, ca sa nu dezlantuiti ce nu puteti duce!

    RăspundețiȘtergere
  9. labaru asta asa face se crede fost securist da ii place doar presiunea asupra femeilor cand e de futica nici cu viagra nu o mai scoala de la atata pileala !!! cu hartuirea asta de fapt mascheaza matrapazlacurile cu care castiga o gramada de bani prin primaria sector 1 pe seama cetatenilor ! ghinionul lui va fii cand va da de un securist adevarat ce va face eugen cu mutra lui de paznic burtos si analfabet????

    RăspundețiȘtergere
  10. acest tovaras pe nume Eugen Berceanu, ii spun asa pentru ca este un fost securist, pentru cine nu stie, intoarce capul pe strada dupa femei chiar cand se afla cu sotia sa, Carmen Berceanu. se crede Dumnezeul PNL-ului la sectorul 1 si nu este de mirare ca sa faca presiuni asupra fetelor pentru a-si satisface fantezii sexuale.

    RăspundețiȘtergere
  11. O javra si un securist tras pe-o linie moarta , un ligen cur pe multi altii ,si un violator cu masca umana ,acum fura pentru partid si angajeaza asistente ,are un trecut ff urit

    RăspundețiȘtergere
  12. Omul lui Melescanu fost subfiter de informatii EUGEN BERCEANU un violator ,un hot si un caracter murdar........relatii la primaria sector 1

    RăspundețiȘtergere
  13. Cei care faceti aceste afirmatii mai mult ca sigur va plictisiti de moarte. Ma pufneste rasul cand citesc comentariile voastre. Din miile de cetateni care il aprecieaza pe acest Domn Berceanu se gasesc 1,2 persoane care sigur nu au ce face in timpul liber, si posteaza aici numai aberatii. Daca aveti putina demnitate de ce DOMNULE-DOAMNA, nu spuneti si numele dumneavoastra? Oricum ma scarbeste faptul ca atat efort depus din partea domnului Berceanu pentru a construi ceva mai bun pentru noi, cei din sectorul 1, este patat de aceste aberatii postate de unii oamneni care mai bine ar pune osul la munca. Nu uitati ca : munca inobileaza omul:)

    RăspundețiȘtergere
  14. Tare scarbita am fost cand am gasit din intamplare acest articol unde fel de fel de neispraviti arunca cu noroi in acest om. Eu stau in cartier si am mers la el cand am avut o problema cu primaria. M-a ajutat si nici macar nu a dat de inteles ca vrea ceva in schimb. Si din cate am auzit in cartier asa face cu toata lumea. De ce trebuie niste frustrati invidiosi sa arunce cu cacat intr-un om pe nedrept? Pentru ca sigur nu sunt capabili de nimic si nici nu au alta treaba decat sa abereze pe aici...

    RăspundețiȘtergere
  15. Buna ziua, sunt Eugen Berceanu, subiectul acestei discutii; as dori sa va informez ca aceste comentarii sunt facute de "prietenii" mei care doresc sa ma denigreze, dar asta e viata, avem si dusmani nu numai prieteni; pacat, totusi ca exista aceasta cale de a varsa laturi; vedeti, eu nu am reactionat pana acum, dar totusi familia mea nu are nici o vina ca in Romania poti sa arunci cu noroi in cineva fara ca sa dovedesti!poate, candva proprietarul sau proprietarii acestui site isi va/vor da seama ca nu este bine sa publici niste mizerii ale unor ratati care sunt suparati pe cel denigrat.Daca aveti demnitate, va astept la o discutie "face to face", desi sunt convins ca sunteti niste lasi cei care ati comentat despre mine; da, am lucrat in securitate si nu imi este rusine, am lucrat la Brigada Antiterorista - care apara tara de teroristi, pe cand voi, cei care ma denigrati nu reprezentati decat zona de turnatori- mahalagii-jigodii; daca sunt hartuitor sau violator, de ce nu-mi faceti plangere? astept! oricum, stiu cine a scris despre mine, am si eu relatiile mele, doar sunt un "securist imputit", nu, Florin,Cristina, Corina, Oana si alti "atarnatori" care sunteti frustrati si care nu mai mancati si beti "moca"?! P.S. ma astept la comentarii, dragi "prieteni"

    RăspundețiȘtergere
  16. Domnule Berceanu ,ati spus ca stiti cine sunt persoanele,si dupa cum vedeti sunt 3 de sex feminin :)) or fi geloase !!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  17. I love what yоu guys tеnd to bе up
    tоo. This sort of clever work and exрoѕure!
    Кeeр up the аwesome works guуs Ι've included you guys to blogroll.

    My website - eharmony promo code

    RăspundețiȘtergere
  18. De ce nu fac plangere acele ,,persoane hartuite”? Tocmai, pentru ca nu exista, ci sunt doar niste scenarii mizerabile, venite probabil din partea colegilor de partid. Sunt niste persoane mizerabile, cu un caracter infect. Daca tot se plictisesc, le-as sugera sa il roage pe d-nul Berceanu sa le dea ceva de munca, sa se simta si ei utili societatii... Vai, steaua lor!

    RăspundețiȘtergere
  19. Adevarat acest material..... nu racoleaza si hartuieste numai la partid ci si din unele blocuri din Aviatiei unde cica face pe administratorul de bloc un amator si pagubitor pt proprietari...... e un golan smecher de doi bani care crede ca e "liber" la program.... vai de capul lui ce il asteapta.....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Boul asta care a postat comentariul de mai sus (18 aprilie 2015) este radu opaina, un betiv ordinar care cica este presedintele unei asociatii de proprietari , unde numai el este membru, si are boala pe eugen berceanu.

      Ștergere
  20. Anonim... 18 APRILIE 2015- CACATUL DE RADU OPAINA ARE BOALA PE EUGEN BERCEANU- CE-L ASTEAPTA , MAI BOULE PE EUGEN BERCEANU? DACA ESTI BARBAT , DE CE NU TE PREZINTI, SCURSURA ORDINARA DE RADU OPAINA?

    RăspundețiȘtergere
  21. Cacatul de Radu Opaina a comentat pe 18 aprilie, are boala pe Berceanu ca l-a facut de cofetarie in emisiuni TV!

    RăspundețiȘtergere
  22. Nu sunt radu opaina mai bisnitar marunt care esti. Sunt un locatar care stie ce pleava de om esti si ce traseist politic fara caracter esti!
    Ai venit in 2 ani sa ne ceri sa votam cu 5 PARTIDE diferite si incerci sa regulezi pana si femeile de serviciu din blocuri, atat esti de obsedat si de pervers. Esti un caine raios in calduri!
    Ce te asteapta? LASA CA VEZI TU CE TE ASTEAPTA ALCOOLICULE... (in afara de ciroza si impotenta!)

    RăspundețiȘtergere
  23. Proprietarul papagalilor este rugat sa fie atent ca i-a scapat un PAPAGAL din cusca si sta pe scaun. Baga-l repede in cusca, la loc cu ceilalti, sa nu scape pe afara si sa-l manance pisica...

    RăspundețiȘtergere
  24. ..................................................................................................!!!!!!!!!! :))))



    RăspundețiȘtergere
  25. rusine celor care scriu porcarii despre Eugen Berceanu. daca este adevarat ce spun cele 2,3 persoane despre BAIATUL MEU, dece nu va dati numele reale? este o MARE MIZERIE sa acuzi pe cineva FARA DOVEZI si sub protectia ANONIMATULUI.

    RăspundețiȘtergere
  26. Ai vazut hartuitorule si violatorule alcoolic ce te astepta? Ce, credeai ca iti face cineva ceva? HA HA !!!
    Esti nimeni pe lume mai bisnitarule! Ce patesti iti faci singur. Viata ti-a dat ce meritai: Esti PE DINAFARA! Politica te-a scuipat ca pe o masea stricata ce esti iar usa ti s-a inchis pe vecie! Pentru ca esti un trasesit oportunist de cea mai joasa speta!
    Ai ramas cu cuipelile pe care le comiti pe la blocuri. Dar si acolo ai zilele numarate! Cat o sa mai suportam incompetenta si serviciile tale prestate in bataie de joc???

    RăspundețiȘtergere
  27. acest abject de Eugen Berceanu s-a mutat in Cosmopolis ca sa faca si acolo pe nebunul, injurand pe oricine are o parare diferita. Nu poti sa ajungi la un consens cu aceasta fosila de curva politica. Mai mult decat atat, aparent nu ii ajunge sa faca politica in Sector 1, a venit si la primaria Stefanestii de Jos sa linga in cur si acolo.

    RăspundețiȘtergere
  28. Eugen Berceanu..... ti-ai dat foc la valiza fraiere.....

    RăspundețiȘtergere
  29. Deci acum s-a mutat in ansamblu rezidential de lux? Pai la cat fura de la blocuri si la ce bisnita face zi de zi cred si eu ca e plin de bani sa se mute in lux.

    O fi terminat de hartuit sexual tot ce misca in cartierul Aviatiei si s-a mutat acolo.
    Cred ca femeile din Cosmopolis sunt in alerta maxima! Ar trebui puse afise in zona cu "Hartuitor sexual umbla liber prin cartier" si cu poza haimanalei:

    http://cetin.ro/poze/2017/02/eugen-berceanu.jpg

    Mai nou jigneste si protestatarii in strada care protesteaza exact din cauza politicienilor traseisti si corupti ca el:

    http://cetin.ro/vedeta-zilei-eugen-berceanu-consilier-primaria-sectorului-1/

    O pramatie!

    RăspundețiȘtergere
  30. Ce mai face pramatia asta??? Pe cine mai violeaza? Pe cine mai injura? Mai stie cineva ceva de el? Sau a disparut de tot, scuipat de toate partidele prin care s-a plimbat?

    Acum cred ca hartuieste floraresele din piata ca nu se mai uita nimeni la el...

    RăspundețiȘtergere
  31. Pentru Anonim din 21 februarie 2018: o violeaza pe ma-ta, boule! Si pe nevasta-ta si pe fi-ta, jigodie!

    RăspundețiȘtergere
  32. Pentru Anonim 21 februarie 2018, 10:41 - O violeaza pe ma-ta, boule! Si pe nevasta-ta, bineinteles!

    RăspundețiȘtergere
  33. Pe bune, de ce ar avea cineva boala pe acest Berceanu? E vreo frumusete, un tip tanar si bine si nu mi dau eu seama? Sa fim seriosi.... Oamenii spun ce au trait, ii dezvaluie adevaratul caracter. Sare din barca in barca dupa cum ii e lui bine, isi vede doar interesul lui si atat. Isi sapa apropiatii, calca pe cadavre, fraieri sunt cei care il accepta. Isi vinde fata pentru bani, are un caracter cumplit.

    RăspundețiȘtergere
  34. Mai stie cineva ceva de domnul? Am inteles ca a divortat. De ce oare? De bun ce e?

    RăspundețiȘtergere

Eveniment cu peste 800 de persoane la Romexpo pe 5 noiembrie 2021 organizat de Baroul București

  În condițiile în care în acest moment în București rata de incidență a cazurilor de COVID 19 este de 15,67, pe data de 30 octombrie 2021 a...