luni, 7 decembrie 2009

Hrebenciuc are un mare merit pentru că l-a pus pe Geoană într-o situaţie penibilă

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni, că Viorel Hrebenciuc a intervenit, duminică, la două case de sondare pentru ca Mircea Geoană să apară cu procente în plus, menţionând că cel care a coordonat campania PSD este responsabil pentru punerea preşedintelui PSD într-o situaţie penibilă. "La ora 19, ştiam că am câştigat alegerile. Ştiam şi intervenţiile pe care le-a făcut Hrebenciuc la două case de sondaje să fie crescut procentajul lui Geoană cu între o jumătate de procent şi un procent", a spus Băsescu. El a adăugat că Viorel Hrebenciuc "are un mare merit că l-a pus într-o situaţie penibilă pe Mircea Geoană". Băsescu a mai spus că scopul lui Hrebenciuc a fost acela de "a putea ţipa astăzi că s-a furat". "Dar tare mă tem că dacă se numără voturile, o să am vreo trei procente", a adăugat Băsescu.

Un comentariu:

  1. Odata cu gafa politica de duminica seara si cu topaiala neexplicabila a dlui Geoana probabil ca incep sa se stinga luminile in PSD.

    RăspundețiȘtergere

Asociația Pro Consumatori solicită demisia Primarului General al Municipiului București, Gabriela Firea!

În conformitate cu prevederile Legii nr. 215/23.04.2001 - Legea administrației publice locale, primarul este obligat să asigure respectarea...