luni, 7 decembrie 2009

Hrebenciuc are un mare merit pentru că l-a pus pe Geoană într-o situaţie penibilă

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni, că Viorel Hrebenciuc a intervenit, duminică, la două case de sondare pentru ca Mircea Geoană să apară cu procente în plus, menţionând că cel care a coordonat campania PSD este responsabil pentru punerea preşedintelui PSD într-o situaţie penibilă. "La ora 19, ştiam că am câştigat alegerile. Ştiam şi intervenţiile pe care le-a făcut Hrebenciuc la două case de sondaje să fie crescut procentajul lui Geoană cu între o jumătate de procent şi un procent", a spus Băsescu. El a adăugat că Viorel Hrebenciuc "are un mare merit că l-a pus într-o situaţie penibilă pe Mircea Geoană". Băsescu a mai spus că scopul lui Hrebenciuc a fost acela de "a putea ţipa astăzi că s-a furat". "Dar tare mă tem că dacă se numără voturile, o să am vreo trei procente", a adăugat Băsescu.

Un comentariu:

  1. Odata cu gafa politica de duminica seara si cu topaiala neexplicabila a dlui Geoana probabil ca incep sa se stinga luminile in PSD.

    RăspundețiȘtergere

Eveniment cu peste 800 de persoane la Romexpo pe 5 noiembrie 2021 organizat de Baroul București

  În condițiile în care în acest moment în București rata de incidență a cazurilor de COVID 19 este de 15,67, pe data de 30 octombrie 2021 a...