marți, 8 decembrie 2009

Revoluţie în PNL

Telefonul pe care i l-a dat Traian Basescu fostului sef al PNL l-a scos din minti pe Antonescu, acesta din urma invitandu-l pe Tariceanu sa plece la PDL daca-si doreste. Conform unor surse din partid Tariceanu a aparut surprinzator la sedinta Biroului Politic Central ce a avut loc luni seara desi acesta a lipsit duminica de la sediul PNL unde tot stafful a fost prezent in asteptarea rezultatelor alegerilor prezidentiale. Calin Popescu Tariceanu i-a lasat pe toti sa vorbeasca neexprimandu-si nici un punct de vedere iar inainte ca presedintele Crin Antonescu sa iasa in fata ziaristilor cu declaratii de la finalul Biroului Politic Central fostul presedinte l-a tras insistent de mana informandu-l ca are ceva de discutat. "Stii ca de la Congres te-am lasat sa faci ce vrei dar acum cred ca este cazul sa ne gandim la partid, la principiile liberale si moralitate. Nu doar cota unica este importanta si cred ca este momentul sa luam o hotarare foarte clara pentru ca nu putem sa stam cu mainile in san. Vroiam sa iti spun ca pe mine m-a sunat Traian Basescu". Antonescu i-a amintit ca pana una-alta "eu sunt presedintele PNL si voi fi multa vreme si daca tu ai glume si bile]ele cu Basescu, poti sa te conversezi cu el cat vrei dar noi nu putem pune in discutie un telefon pe care l-ai primit de la el. Daca era asa, nu Basescu trebuie sa dea telefon. Si nu tie ci mie". Sursele mele mi-au spus ca Antonescu a fost deranjat de faptul ca actualul sef al statului l-a sunat pe Tariceanu desi acesta nu mai are functie in partid. In acelasi dialog, Antonescu i-a cerut lui Tariceanu sa nu incite organizatiile din teritoriu la nesupunere. Aceleasi surse mi-au spus ca oameni din tabara lui Tariceanu au sunat in teritoriu pentru a le sugera ca astazi sa dea votul negativ in defavoarea deciziei lui Antonescu. Se pare ca deja sunt oameni in teritoriu care nu mai recunosc autoritatea lui Antonescu.

Un comentariu:

  1. Victor Paul Dobre, Motreanu, Hasoti, Petrache, Vlad Moisescu, Stroe, deja au inrosit telefoanele cu filialele locale ale PNL. lui Antonescu i sa reprosat ca nu mai are cuvint. A spus clar ca daca nu cistiga alegerile isi da demisia si l-au intrebat daca PNL si-a schimbat numele in Patriciu srl ?

    RăspundețiȘtergere

Eveniment cu peste 800 de persoane la Romexpo pe 5 noiembrie 2021 organizat de Baroul București

  În condițiile în care în acest moment în București rata de incidență a cazurilor de COVID 19 este de 15,67, pe data de 30 octombrie 2021 a...