sâmbătă, 12 decembrie 2009

C.V. Tudor către o pedelistă: "Maimuţa dracului".


Liderul PRM a înjurat-o în direct la Realitatea TV pe Oana Badea, de la PD-L, secretar de stat pentru relaţia cu Parlamentul în cadrul Ministerului Educaţiei.
Preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a avut o nouă ieşire nervoasă la adresa unui politician. Vadim a numit-o "maimuţă", pe democrat-liberala Oana Badea, secretarul de stat pentru învăţământul în limba minorităţilor naţionale şi relaţia cu Parlamentul din cadrul Ministerului Educaţiei. "Cine sunteţi dumneavoastră?", a întrebat politiciana, iar Corneliu Vadim Tudor s-a dezlănţuit. "Eu sunt cel care o să umple puşcăriile cu voi! Uită-te în oglindă, maimuţa dracului", i-a spus liderul PRM Oanei Badea, în direct la Realitatea TV. Scos de pe post, Vadim a continuat să vorbească: "Cine e mai proasta aia? Dar i-am zis bine. S-a auzit şi 'maimuţa dracului'? Frumos, elegant, delicat". Nu este prima înjurătură adresată unul pedelist. În campania electorală, Mircea Geoană s-a adresat injurios unui grup de suporteri PD-L: "Nemernicii dracului", a spus atunci preşedintele PSD. Înjurături a proferat şi preşedintele Traian Băsescu către o jurnalistă, căreia i-a luat telefonul şi i-a spus "Ţigancă împuţită".

2 comentarii:

  1. Pfoaiiiiiiiii ce limbaj au politicienii, vai de noi! Si ne asteptam sa se intample ceva bun in tara asta?

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, intr-adevar elegant! Mai ramane sa ne spuna ca este si om de cultura!

    RăspundețiȘtergere

Asociația Pro Consumatori solicită demisia Primarului General al Municipiului București, Gabriela Firea!

În conformitate cu prevederile Legii nr. 215/23.04.2001 - Legea administrației publice locale, primarul este obligat să asigure respectarea...