miercuri, 2 decembrie 2009

5% dintre liberalii bistriţeni nu vor merge la vot

Preşedintele PNL Bistriţa-Năsăud, deputatul Ioan Ţintean, crede că 5% din electoral liberal va sta acasă în data de 6 decembrie, preferând să nu voteze pe niciunul dintre candidaţii rămaşi în cursa electorală pentru Preşedinţie.
'Există o parte dintre liberali care ne-au confirmat că nu se duc la vot şi care ar putea fi 5%, poate chiar 7%. Ce este favorabil pentru liberali este că nu am întâlnit încă multe persoane care să voteze cu Băsescu. Aşadar, cei care nu votează cum spune Crin Antonescu nu se duc la vot - şi aceasta este varianta mai bună. Vorbesc de simpatizanţi, pentru că nucleul dur de 12-13% al liberalilor merge la vot şi votează liberal, chiar dacă nu mai avem candidatul nostru. Votează aşa cum trebuie, cum merge partidul', a spus Ţintean. Liderul judeţean an PNL crede că peste 1,5 milioane din cele 1,9 milioane de voturi obţinute în primul tur de Crin Antonescu vor merge înspre Mircea Geoană. Ţintean consideră că şi protestele de marţi de la Timişoara, Cluj-Napoca şi Braşov vor contribui la câştigarea alegerilor de către candidatul PSD. 'Din punct de vedere al multor oameni, scoaterea în stradă în centre unde unde sunt primari PD-L nu a făcut altceva decât să învenineze şi mai mult opoziţia românească şi probabil că va pierde zdrobitor Traian Băsescu, duminică', a mai spus preşedintele PNL Bistriţa-Năsăud. În primul tur al alegerilor prezidenţiale,Traian Băsescu a obţinut în judeţul Bistriţa-Năsăud 62.225 voturi (43,88%), Mircea Geoană 39.496 voturi (27,85%), iar Crin Antonescu 21.865 voturi (15,42%).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Eveniment cu peste 800 de persoane la Romexpo pe 5 noiembrie 2021 organizat de Baroul București

  În condițiile în care în acest moment în București rata de incidență a cazurilor de COVID 19 este de 15,67, pe data de 30 octombrie 2021 a...