sâmbătă, 9 ianuarie 2010

Statisticianul, cel mai bine plătit angajat în 2010


Inginerii de software, filosofii şi biologii vor fi şi ei privilegiaţi salarial în acest an. Marinarii necalificaţi de pe platformele petroliere, taximetriştii şi jurnaliştii se află la polul opus.
Un actuar care calculează statistici pentru a determina probabilităţile şi riscurile are cea mai bună slujbă din acest an. Pe de altă parte, muncitorii necalificaţi de pe platformele petroliere din largul oceanelor sunt cei mai năpăstuiţi angajaţi, arată un studiu american citat de Reuters. Analiza a fost făcută de CareerCast.com pe 200 de joburi din America de Nord.

Cele mai bune slujbe în 2010
Statistician
Inginer de software
Analist de sistem informatic
Biolog
Istoric
Matematician
Dentist
Filosof
Meteorolog
Inginer aerospaţial
Farmacist

Cele mai proaste slujbe din 2010

Marinarii necalificaţi de pe platformele petroliere
Tăietor de lemne
Fierar
Fermier
Sudor
Gunoier
Taximetrist
Poştaş
Măcelar
Reporter de ziar
Pompier

Un comentariu:

  1. Ooooooo, daaaaaaaaaaaaaaa, avem nevoie de filosofi ca de aer, fara ei nu ne putem descurca in aceasta lume complicata, plina de ...matematica! Haideti sa filosofam, sa visam la nemurirea sufletului, poate ne da un ...Cioran sau un Noica ceva de mancare si ne plateste Nietzsche facturile restante. Aiureaaa!!!!!

    RăspundețiȘtergere

Eveniment cu peste 800 de persoane la Romexpo pe 5 noiembrie 2021 organizat de Baroul București

  În condițiile în care în acest moment în București rata de incidență a cazurilor de COVID 19 este de 15,67, pe data de 30 octombrie 2021 a...