miercuri, 6 ianuarie 2010

Sfârşit...şi început....

După cum deja aţi citit postul anterior....ZIUA a stins lumina. Aşadar trebuie pus "punct"...chiar dacă nu sunt un om patetic nu mă pot abţine să spun că ZIUA a fost un loc unde m-am simţit foarte bine, dar s-a ajuns la final.
Aşadar şi pentru mine este vorba de un sfârşit şi totuşi un nou început. Nu pot spune ce voi face mai departe. Cert e că orice sfârşit are un nou început. E ca şi cum porneşti la un nou drum în care nu ştii ce te aşteaptă şi ce vei face. Este un drum pe care-l urmezi doar pentru că trebuie să ajungi la final şi fără să ştii exact ce urmăreşti. Sunt situaţii când nici nu ştii ce să alegi, pentru că un nou început mereu are mai multe căi de acces.
Cineva îmi spunea azi că ceea ce numim început este de obicei sfârşit. Şi ceea ce este sfârşit este de fapt început. Sfârşitul este acolo de unde începem....dar unde este de fapt începutul?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Eveniment cu peste 800 de persoane la Romexpo pe 5 noiembrie 2021 organizat de Baroul București

  În condițiile în care în acest moment în București rata de incidență a cazurilor de COVID 19 este de 15,67, pe data de 30 octombrie 2021 a...