vineri, 22 ianuarie 2010

Primăriţa din Cernavodă, Mariana Mircea, vrea rolul de privighetoare a politicii autohtone


După ce primarul constănţean Radu Mazăre şi-a demonstrat în câteva rânduri abilităţile artistice şi primarul sectorului trei al Bucureştilor, pedelistul Liviu Negoiţă s-a dat de câteva ori în spectacol. Aşa că isprava a cărei protagonistă este primăriţa din Cernavodă, Mariana Mircea, pare a fi deja normală. Doamna primar apare ca solistă de operă în mai multe înregistrări video postate pe internet.






Update: Am o sursă în Constanţa care-mi spune că primăriţa este atrasă de masonerie. Cum mai aflu câte ceva despre acest personaj, vă spun şi vouă!

11 comentarii:

  1. Moamaaaa, mi-au cazut urechile! Era beata sau ce dracu behaia asa? Pfuuuu, talentata tanti, poate ajunge in finala la renumitul festival "Sarmalutza de argint".

    RăspundețiȘtergere
  2. e primarita PSD. a fost data afara din PNL pentru vroia a=l contracandideze pe Hansa in 2008

    RăspundețiȘtergere
  3. @ anonim
    citeste http://www.alegeri.tv/europarlamentare-2007/mircea-mariana
    Si am vorbit si cu sefii ei de la PNL Constanta care o recunosc de membru al acestei formatiuni politice.

    RăspundețiȘtergere
  4. link-ul tau este foarte vechi. e primar psd. nu tin sa ma contrazic dar citeste ziarele di constanta si te vei convinge.

    RăspundețiȘtergere
  5. @anonim
    ai dreptate intru-totul. Jos palaria! O recunosc ca doar nu tre' sa ne fie jena sa o facem cand o mai dam in bara!Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  6. cum canta asa se ocupa si de oras adica ....e afona total peste tot

    RăspundețiȘtergere
  7. Minunate schelalaituri si urlete la luna!!!!! Bietul tenor, se ferea sa stea cu fata la ea....ca si cum ar fi aruncat cu pietre dna primar!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Esti afoana rau de tot,nu iti e rusine sa ne stresezi cu panarama asta de voce,lasa-i pe altii care se pricep ca te faci de ris.PROASTA satului.

    RăspundețiȘtergere
  9. mama sa moara mama daka nu e talentata,de unde pula mea ati luato....asta e buna sirena in port...parka isi da duhu kand kanta ...:))
    rasuri de oameni...:)) :))

    RăspundețiȘtergere
  10. hahahaha lasa ti mai femeia in pace!

    RăspundețiȘtergere
  11. saracul tenor,bietul de el...

    RăspundețiȘtergere

Eveniment cu peste 800 de persoane la Romexpo pe 5 noiembrie 2021 organizat de Baroul București

  În condițiile în care în acest moment în București rata de incidență a cazurilor de COVID 19 este de 15,67, pe data de 30 octombrie 2021 a...