luni, 18 ianuarie 2010

Mihaela Geoană, sfătuită de Năstase să dea sfaturi numai soţului, la ei acasă


Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Adrian Năstase i-a recomandat luni Mihaelei Geoană să nu mai dea sfaturi lui sau altor colegi de partid, ci să se mulţumească să le acorde soţului ei, acasă. Iritarea lui Năstase a fost provocată de o apreciere a soţiei lui Geoană, făcută la Antena3, conform căreia "Mircea Geoană reprezintă viitorul PSD, în timp ce Ion Iliescu şi Adrian Năstase trecutul" şi că ar fi bine ca soţul ei să se înconjoare de oameni tineri. "Aş prefera să-i dea sfaturi acasă domnului Geoană" a comentat luni dimineaţă Năstase. În cadrul unei emisiuni la Antena 3, soţia liderului PSD a susţinut că deşi interiorul partidului este un lucru pe care nu-l înţelege i se pare că "în continuare Mircea şi cei de vârsta lui reprezintă viitorul, iar din păcate şi domnul Năstase şi domnul Iliescu reprezintă trecutul". "Trebuie să respecţi pe cei mai în vârstă, dar atât", a mai declarat Mihaela Geoană. Întrebată ce părere are despre Liviu Dragnea, ea a sugerat că ar dori sporijinul acestuia pentru soţul său. "Dacă ei fac echipă, cred că sunt mai puternici. Dacă nu fac echipă, vor hotărî membrii lor care e mai bun", a conchis soţia preşedintelui PSD. Tu cum comentezi "atacurile energetice" din ultimul timp? Postează opinia ta în legătuă cu "Flacăra Violet" care "arde" în partide şi în declaraţiile politicienilor.

Un comentariu:

  1. Pacat ca au atatea capete in PSD, dar care gandesc separat si doar pentru ei. Ce bine ca le merge bine unora dintre ei!

    RăspundețiȘtergere

Eveniment cu peste 800 de persoane la Romexpo pe 5 noiembrie 2021 organizat de Baroul București

  În condițiile în care în acest moment în București rata de incidență a cazurilor de COVID 19 este de 15,67, pe data de 30 octombrie 2021 a...