marți, 19 ianuarie 2010

În 2010 se poartă ezoterismul!

Parcă a înnebunit "lupul"...de câteva zile deschid televizorul şi zi - noapte se vorbeşte doar despre specialiştii în ezoterism de pe la Cotroceni...mai mult decât atât unii au decis că trebuie făcută şi o anchetă. Mă întreb retoric: şi cine ar putea conduce ancheta asta? Doamne-Doamne sau cine? În fine...deschid şi radioul şi la fel...specialiştii în ezoterism de la Cotroceni cică au trecut şi prin Bulevardul Kiseleff....adică mai exact au făcut parte vremelnic din stafful lui Mircea Geoană pentru europarlamentare.
Daa...şi ce? Că eu nu pricep de ce România a înnebunit acum descoperind apa? Şi de ce se discută de câteva zile numai despre acest domn Aliodor Manolea? Unii îşi arogă că ar avea patentul acestei exclusivităţi deşi Cornelia POPESCU a scris despre acest personaj încă de pe data de 19 decembrie 2009. Deci, nu este o temă de actualitate...poate fi eventual un balon care se va sparge repejor. Buuun, şi după asta despre ce vom mai discuta? Aaaaa, da...poate despre forţa violetă că de asta am uitat să pomenesc acum deşi unul din liderii PSD, Viorel Hrebenciuc, a lansat această temă ce pare a avea foarte multe în comun cu ezoterismul...şi acelaşi Hrebe a ajuns la concluzia că Traian Băsescu a câştigat un nou mandat deoarece a înţeles ce efect poate avea „forţa violetă”. Şi cum românii sunt recunoscuţi pentru spiritul de turmă, mai toţi politicienii din România au dat iama în hainele de culoare mov. Cămăşi, pulovere, cravate şi fulare mov sunt la mare căutare printre oamenii politici români. Cu toate acestea, tendinţa acestora de a se îmbrăca în haine mov este criticată de unii creatori de modă din România, care afirmă că anul acesta nu se mai poartă mov.

2 comentarii:

  1. Traian Basescu avea "shforta violeta" iar Mircea Geoana avea "fatza violeta"....de ce nu o fi castigat Geoana ca a lui era mai vizibila? Bazaconii ca la noi .....n-am mai vazut ! Poate data viitoare se vopsesc in visiniu, sau naiba stie. Se gaseste un tembel sa le schimbe culorile ca la semafor si ei inghit porcarile astea ca pelicanii...niste idioti!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cum nu iese fum fara foc, ma gandesc ca la mijloc o fi existat un adevar oarecare. Dar ciudat mi se pare ca povestea asta cu ezoterismul a aparut la noi si nu in alegerile din State. Sa fie noi oare deschizatorii unui nou trend? Atunci: atentie Obama, ca Base va candida pentru presedintia SUA!

    RăspundețiȘtergere

Eveniment cu peste 800 de persoane la Romexpo pe 5 noiembrie 2021 organizat de Baroul București

  În condițiile în care în acest moment în București rata de incidență a cazurilor de COVID 19 este de 15,67, pe data de 30 octombrie 2021 a...