marți, 12 ianuarie 2010

Prinţesa Lia a născut un băieţel, care se va numi Carol Ferdinand al României


Prinţesa Lia, soţia Prinţului Paul al României, în vârstă de 58 de ani, a născut un băieţel, prin operaţie cezariană, care a primit numele de Carol Ferdinand al României, luni dimineaţă, la Maternitatea "Regina Maria" din Capitală.
Anunţul a fost făcut într-o conferinţă de presă, de purtătoarea de cuvânt a Prinţului Paul al României, Carmen Ştefan. Aceasta a anunţat că fiul celor doi a primit nota 10 la naştere, copilul având greutatea de 2.200 de grame. Atât copilul, cât şi mama se simt bine şi se află sub îngrijirea medicilor de la maternitate. De asemenea, ea a mai anunţat că fiul Prinţului Paul şi al Prinţesei Lia va fi botezat în religia ortodoxă şi va fi crescut în România. "Eu şi soţia mea ne doream de foarte mult timp un copil", declară Prinţul Paul într-un comunicat, adăugând că el şi Prinţesa Liasunt fericiţi să poată împărtăşi un moment atât de important cu toţi românii. "Este, de asemenea, un moment de împlinire şi datorită faptului că fiul nostru s-a născut în România, aşa cum ne-am dorit. Naşterea fiului nostru este un motiv în plus să reafirm datoria mea de onoare faţă de strămoşii noştri şi faţă de generaţile care vor veni, pentru ca acesta să cunoască mai bine şi să înţeleagă istoria poporului român, pe care îl iubim atât de mult", a declarat Prinţul Paul. Paul-Phillippe Hohenzollern, în vârstă de 61 de ani, s-a născut la Paris şi este fiul lui Mircea Grigore Carol Lambrino(cunoscut drept Mircea Grigore Carol Hohenzollern, 1920 - 2006), fiul nelegitim al prinţului Carol al României. Mama lui Paul este Helene Nagavitzine, prima soţie a lui Mircea Grigore Carol. Prinţul Paul şi Prinţesa Lia s-au cunoscut la Londra, la o gală UNICEF, prinţesa fiind o militantă înfocată pentru drepturilor copiilor. Cei doi nu mai au alţi copii.

Un comentariu:

  1. Sa le traiasca! Fara rautacisme, dar in cazul tipei care a nascut la 70 ani s-a facut atata valva, iar acum ca printesa a nascut la aproape 60 pare deja normal.

    RăspundețiȘtergere

Eveniment cu peste 800 de persoane la Romexpo pe 5 noiembrie 2021 organizat de Baroul București

  În condițiile în care în acest moment în București rata de incidență a cazurilor de COVID 19 este de 15,67, pe data de 30 octombrie 2021 a...