miercuri, 27 ianuarie 2010

Diaconescu: Nu se pune problema să mă retrag din cursa pentru preşedinţia PSD

Vicepreşedintele PSD Cristian Diaconescu a declarat că nu se pune problema retragerii sale din cursa pentru preşedinţia partidului, comentând drept "aberaţii" informaţiile că ar fi făcut o înţelegere cu preşedintele CN al PSD, Adrian Năstase, pentru a-l sprijini pe acesta. "Mă întreb cât va mai ţine genul ăsta de aberaţii, de informaţii apărute pe surse despre unul sau altul. E vorba de stilul unora care au înveninat PSD în ultima vreme. Nu se pune problema niciunui fel de discuţii şi aranjamente între mine şi altcineva. Nu mă retrag din cursă. Ştiu că se negociază cu ferocitate zilele acestea. Sunt tot mai convins, în urma apariţiei acestor afirmaţii despre mine, că o schimbare este tot mai necesară în PSD", a precizat Diaconescu. Întrebat dacă s-a întâlnit zilele acestea cu Adrian Năstase, Diaconescu a precizat că ultima oară a vorbit cu fostul premier la Comitetul Executiv de luni.
Câteva site-uri de ştiri au publicat miercuri informaţia că Diaconescu i-ar fi spus lui Năstase că, în condiţiile în care acesta din urmă este tot mai convins să candideze la şefia PSD, el se va retrage din cursă şi îl va sprijini pe actualul preşedinte al Consiliului Naţional. De asemenea, presa a mai scris că Năstase ar fi negociat şi cu Miron Mitrea şi că ar fi dispus să-i acorde acestuia o funcţie, tot în schimbul retragerii din cursă. Pe de altă parte, Năstase a vorbit marţi, într-o emisiune RTV, despre faptul că Mitrea încearcă să se integreze în PSD în etape şi că va negocia aceaste lucruri. Întrebat dacă Mitrea şi-ar negocia revenirea cu Mircea Geoană, Năstase a spus că nu are şanse să facă acest lucru cu actualul preşedinte al PSD.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Eveniment cu peste 800 de persoane la Romexpo pe 5 noiembrie 2021 organizat de Baroul București

  În condițiile în care în acest moment în București rata de incidență a cazurilor de COVID 19 este de 15,67, pe data de 30 octombrie 2021 a...