luni, 18 ianuarie 2010

Prigoană, despre rezultatul fiului său: I-am zis să-şi ia cravata violet! El, nimic, Batman, Batman!

Deputatul PDL Silviu Prigoană a declarat, luni, înaintea şedinţei BPN, că este mulţumit de rezultatul obţinut de fiul său la alegerile din Colegiul 1, susţinând că acesta s-a bătut cu trei partide şi cu un şef de campanie care este primar şi că a fost şi "atacat energetic".
Întrebat cum comentează rezultatul slab al lui Honorius Prigoană la scrutinul de duminică, Silviu Prigoană a comentat: "Cum să fie slab, la 23 de ani? 30% vi se pare slab? Nemaiţinând cont că am fost atacaţi energetic". "I-am zis (lui Honorius Prigoană - n.r.): Ia-ţi, măi, cravată violet! El, nimic: Batman, Batman! Ce să îi fac?!", a continuat el. Prigoană a mai spus că el s-ar fi aşteptat la un rezultat de maxim 12%. "M-a surprins rezultatul, să te baţi cu trei partide şi cu un şef de campanie care este primar, care are absolut toate pârghiile în mână, a luat extraordinar de mult. Ceva s-a întâmplat acolo, cred că ei au fost atacaţi energetic. Sunt foarte mulţumit, cum să nu fiu mulţumit, el are o viaţă înainte, care este problema?", a mai spus Silviu Prigoană. Despre posibilele nemulţumiri din partid referitoare la rezultatul slab obţinut de PDL la acest scrutin, Prigoană a răspuns: "Bănuiesc că toată lumea este nemulţumită, cum să fii mulţumit când ai pierdut. Şi eu sunt nemulţumit pentru că nu am fost de acord să candideze, el a zis că este bine ce face, dar ce a demonstrat este că are caracter şi onoare". Prigoană a respins criticile legate de nepotism , prin desemnarea fiului său candidat în Colegiul 1. "Dacă discutăm de nepotism, să ne gândim la soţia domnului Antonescu, cum a intrat a doua pe listă la europarlamentare. Dacă pe prietena ta o pui pe listă şi nu se numeşte nepotism, înseamnă că e o problemă", a mai spus el. Prigoană a mai afimat că fiul său, Honorius, a dus campania cu demnitate, fără atacuri, cu toate că "avea material", dar s-a comportat cu mare demnitate şi este un mare câştig pentru partid, în opinia sa. Liberalul Radu Stroe a obţinut 70,17% din voturi la scrutinul parţial pentru Camera Deputaţilor , care a avut loc, duminică, în Colegiul 1 din Capitală, în timp ce democrat-liberalul Honorius Prigoană a fost votat de 29,83%, potrivit rezultatelor finale prezentate, luni, de Biroul Electoral. Soţia liderului PSD, Mihaela Geoană, a declarat, sâmbătă seară, la Antena 3, că soţul său a fost supus unor "atacuri energetice" la dezbaterea finală din campania prezidenţială şi că şi ea a simţit aceste influenţe.

Un comentariu:

  1. Mi se pare normal ca toata familia Prigoana sa fie mandra de progenitura lor. Juniorul invins a declarat ca el este invingatorul moral, dar, din pacate, nu prea stie sa piarda si inghite foarte greu asta. Cele 30 de procente acumulate in cursa asta probabil provin din mobilizarea votantilor PDL, dar nu neaparat din simpatia fata de junior. Si, sa nu uitam...juniorul...tot junior va ramane si la seniori!

    RăspundețiȘtergere

Eveniment cu peste 800 de persoane la Romexpo pe 5 noiembrie 2021 organizat de Baroul București

  În condițiile în care în acest moment în București rata de incidență a cazurilor de COVID 19 este de 15,67, pe data de 30 octombrie 2021 a...