joi, 28 ianuarie 2010

Concurs mânărit la postul public de Radio



Zilele trecute s-a organizat concurs pentru funcţia de redactor şef adjunct la Secţia Partide din redacţia Informaţii, unde a a fost declarată câştigătoare Marilena Stancu Constantinescu(foto) - omul de casă al preşedintelui Traian Băsescu. Aceasta a fost declarată câştigătoare având un avans de 30 de sutimi de puncte în defavoarea contracandidatei sale, Daniela Ciobanu. Cea din urmă, om cu vechi ştate în Radioul Public a coordonat în ultima vreme această redacţie deţinând şi interimatul. Între timp s-a făcut contestaţie la concurs mâine urmând ca mâine acestea să fie analizate. Din comisie au făcut parte Corina Dragotescu si un fost coleg la Newsin până în urmă cu o săptămână cu Marilena Stancu Constantinescu, Cosmin Popa. Surse din Radioul public ne-au declarat că în momentul în care postul s-a scos la concurs, acesta era doar pentru oamenii din interiorul instituţiei. Aceleaşi surse ne-au spus că radioul public are o lege de funcţionare în care se vorbeşte de echidistanţă, iar angajaţii nu au voie să fie implicaţi politic şi nici să facă parte din vreun partid. Iar Marinela Stancu Constantinescu a făcut parte din Consiliul de Administraţie de la Casa Naţională de Asigurări de Sănătate(20 februarie 2006 - 14 mai 2007), a fost reprezentantul preşedintelui Traian Băsescu în Comisia Parlamentară pentru alocarea timpilor de antenă pentru referendum, a fost purtător de cuvânt al ministrului justiţiei Monica Macovei şi a făcut parte din Consiliul de Administraţie de la Loteria Română.

4 comentarii:

  1. Radioul public va ajunge sa difuzeze doar stiri despre presedintele mult iubit -Traian Basescu - si partidul unic -PDL? Cum ramane cu echidistanta jurnalistilor de la postul public, chiar asa au ajuns sa se aranjeze lucrurile pe fata, sa sfideze pe toata lumea? Munca unui om si competenta si profesionalismul lui chiar nu mai conteaza? poltiicul este in toate si in tot? Conducerea acestei institutii accepta sa plece capul si sa pupe mana stapanului? Vom ajunge rau de tot daca pornim pe acest drum! Acesta reprezinta un semnal de alarma !

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu stiu unde va ajunge Radioul public daca acest domn Doru Ionescu - securist de profesie -dupa cum spun unele voci se va afla in continuare in conducerea institutiei.Chiar nu se poate face nimic? acesti oameni sunt eterni pe post? Pentru ca in Radio Romania Doru Ionescu excuta ordinele doar altceva nu stie.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cum e posibil ca o institutie media care dainuie de 80 de ani pe piata, care a avut oameni de valoare precum Eugen Preda sau Paul Grigoriu sa ajunga sa fie aservita politic in asemenea hal? Oamenii care platesc taxa radio ce incredere sa mai aiba intr-o instituie in care seful de la partide politice sa fie omul de casa al lui Basescu. Domnilor de la Radio ne intoarcem la comunism si la securism?

    RăspundețiȘtergere
  4. problema este ca nimeni nu poate sa mai faca ceva, din moment ce domnul Ionescu conduce.daca ar fi trait domnul PREDA nu s+ar fi intamplat asemenea episoade......oricum cred ca acesta este numai inceputul, din pacate!!!!

    RăspundețiȘtergere

Eveniment cu peste 800 de persoane la Romexpo pe 5 noiembrie 2021 organizat de Baroul București

  În condițiile în care în acest moment în București rata de incidență a cazurilor de COVID 19 este de 15,67, pe data de 30 octombrie 2021 a...