vineri, 2 octombrie 2009

A plecat si Bonetti

Iata ce anunta Jiji Becali la ora 16.56
"Andone o sa-l inlocuiasca pe Bonetti la Dinamo"
Ioan Andone va fi urmatorul antrenor al lui Dinamo, cel care a facut anuntul este finantatorul Stelei, Gigi Becali.
"Va spun in premiera ca Ioan Andone va fi antrenorul lui Dinamo", a spus Becali la GSP TV, precizand ca a aflat direct de la presedintele executiv al "cainilor", Cristi Borcea.
In prezent, Ioan Andone (49 de ani) antreneaza gruparea Al Ahli-Dubai, cu care a semnat in vara anului acesta.
"Falcosul" a mai pregatit gruparea din Soseaua Stefan cel Mare in perioada 2002-2005, castigand un campionat si trei Cupe ale Romaniei.
Actualul antrenor al lui Dinamo, Dario Bonetti, va fi demis, dupa ce echipa a avut evolutii oscilante cu el pe banca tehnica.

Iar la ora 18.45 un comunicat de presa ne informa ca Bonetti a fost inlocuit cu Ion Marin - antrenor interimar....si urmatoarea miscare a prevazut-o Becali.

3 comentarii:

  1. Dar despre concertul Cesariei Evora de la Sala Palatului nimic? As fi dat orice sa o vad..daca a fost careva din cei care se "invart" pe aici, poate aflu ceva pareri. Multumesc anticipat!

    RăspundețiȘtergere
  2. Iti pot sugera sa incerci sa vezi daca sunt afisari pe youtube sau trilulilu!
    Cat despre fotbal: e un fel de politica la nivel de club, iar cativa meseriasi isi permit sa se considere cel putin egalii lui Dumnezeu pentru simplu motiv ca au niste bani in buzunar. Domnilor, un antrenor nu este un simplu angajat! Este cel care formeaza, creaza, gandeste, are viziune si aduce bani prin competitiile la care participa. Intr-un cuvant, antrenorul e cheia succesului...si mai ales atunci cand este italian!

    RăspundețiȘtergere
  3. Am inteles ca "broscoiu'" ramane si o sa conduca de pe banca de rezerve....e specific acestei tari, ne sucim in urmatoarea secunda de nu mai stiu ceilalti ce sa creada.

    RăspundețiȘtergere

Eveniment cu peste 800 de persoane la Romexpo pe 5 noiembrie 2021 organizat de Baroul București

  În condițiile în care în acest moment în București rata de incidență a cazurilor de COVID 19 este de 15,67, pe data de 30 octombrie 2021 a...