vineri, 16 octombrie 2009

Traian Băsescu nu este emotiv insa poate fi liric


Va prezint cateva fragmente extrem de spumoase din timpul emisiunii "Ediţie specială" de la postul public de radio unde a fost invitat preşedintele României Traian BăsescuTraian Băsescu: Era prerogativa primului ministru să numească la propunerea ministrului de interne. N-aş intra în detalii că astea nu sunt de interes pentru populaţie. M-aş întoarce la ce avem acum, uite mă uit cu bucurie că plouă. Plouă şi poate la anul nu vom mai avea problema lipsei de apă în sol pentru agricultură. E una din marile îngrijorări.
Realizator: Mă rog, avem multă apă pe străzi, în schimb, ceea ce iarăşi nu poate să...
Traian Băsescu: Mai bine să ne ude puţin pantofii decât să nu avem apă în sol pentru la anul când...
Realizator: Sau pentru sistemul energetic.
Traian Băsescu: Da. E bine că scăpăm de perspectiva unei secete pentru la anul.
Realizator: Ce perspective economice, aţi deschis această discuţie. Ce perspective economice vedeţi pentru România, pentru lunile următoare, săptămânile următoare chiar.

Traian Băsescu: Când îmi voi anunţa programul de campanie, o să vedeţi. După ce începe campania, o să fac cunoscut programul.
Realizator: Când vă depuneţi candidatura?
Traian Băsescu: Nu ştiu. Probabil, 22, 23, 24 că se pot depunde candidaturile şi pe 24.
Realizator: Aveţi emoţii?
Traian Băsescu: În general nu sunt foarte emotiv decât când sunt singur. Atunci pot fi şi sentimental sau când îmi arăţi simboluri naţionale. Atunci devin extrem de...
Realizator: V-aţi dovedit a fi şi foarte liric.
Traian Băsescu: Am fost în tinereţe, adolescenţă şi puţin după adolescenţă, pe urmă viaţa m-a băgat într-o zonă aspră a activităţii mele, viaţa pe mare. Dar şi pe mare ai momentele de răgaz când poţi să fii liric.
Realizator: Şi să visezi. Era o imagine cu stele, cu...
Traian Băsescu: Da, da.

2 comentarii:

 1. MISCAREA ROMANIA ALTFEL
  Comunicat

  Membrii fondatori ai Grupului de Initiativa anunta constituirea asociatiei civice Miscarea România Altfel, prescurtat Mi.R.A., având scopul de a promova generosul proiect „România Altfel” si programul strategic „România. O viziune pe 30 de ani” prin care Casa Regala a României propune propriul parteneriat istoric tuturor mediilor – politic, economic, administrativ, mass-media si civic - pentru o dezvoltare durabila a României. In acest sens, Miscarea România Altfel si-a stabilit urmatoarele obiective:

  Constientizarea si unificarea ideatica a tuturor asociatiilor, aliantelor, formatiunilor, organizatiilor si a membrilor societatii civile, indiferent de orientarile politice, pentru reformarea, purificarea morala si reconstructia din temelii a României moderne, europene.
  Mobilizarea energiilor pozitive ale natiunii române si polarizarea valorilor traditionale si contemporane în jurul celor mai morali si reprezentativi militanti pentru educarea si pregatirea congenerilor nostri, a tinerilor mai ales, în vederea reafirmarii fiintei nationale, a demnitatii si prosperitatii României.
  Adresa electronica Mi.R.A. este:http://tashy.ro/miscarea-romania-altfel/

  APEL catre membrii si simpatizantii MISCARII ROMANIA ALTFEL
  Stimati prieteni,
  A trecut o luna de cand existam in spatiul virtual. Dar a venit timpul sa ne intalnim in fapt, sa notificam formarea Colegiului Director provizoriu al miscarii., sa adoptam STATUTUL si ACTUL DE CONSTITUIRE si sa incepem demersurile pentru inregistrarea juridica. Este primul pas pe care trebuie sa il parcurgem. Va invitam sa participati la acest eveniment.
  Pentru mai multe detalii accesati: http://tashy.ro/miscarea-romania-altfel/
  Va multumim.
  INTALNIREA VA AVEA LOC LUNI, 19 OCT.2009, ORA 16.00 IN PIATA UNIVERSITATII, LA FANTANA ARTEZIANA.

  .

  RăspundețiȘtergere
 2. Decat sa faca versuri, mai bine tinea flota acasa! Da' acu' o face pe nebunu' datorita pozitiei

  RăspundețiȘtergere

REVERIA - un show ce trebuie vazut

Un spectacol de circ, art-nouveau și muzică continua seria spectacolelor Circului Metropolitan București . ”Reveria” este o paradă de l...