miercuri, 7 octombrie 2009

Blaturi în listele cu semnături de susţinere pentru cei care vor la Cotroceni
Zilele trecute un tinerel m-a "agăţat" la Metrou care mi-a cerşit o semnătură pentru unul dintre candidaţii la preşedinţie. Evident că nu am semnat. Iată însă că unul dintre candidaţi recunoaşte public faptul că el plăteşte pentru fiecare semnătură. E drept că nu am stat prea mult de voră cu tinerelul despre care vă spuneam ca să aflu dacă mi se oferea ceva în schimb însă declaraţia candidatului independent la preşedinţie Nati Meir pare cel puţin surprinzătoare. El a declarat, la Sibiu, că "cine o să aibă mai mulţi bani o să câştige" alegerile prezidenţiale şi a recunoscut că a cumpărat 280.000 de semnături necesare pentru depunerea candidaturii, cheltuind "mai puţin de 100.000 de euro". "Am strâns 280.000 de semnături. Am dat bani serioşi. Mai mult de 50.000, mai puţin de 100.000 de euro. În ţara aceasta niciunul nu aduce semnături fără bani. Fiecare candidat plăteşte bani. Să nu îmi spună mie Sorin Oprescu că adună semnături pentru că le place de el! Ce a făcut el în Bucureşti? El nu a făcut nimic. În toată ţara este scumpă semnătura. (...) Legea asta cu 200.000 de semnături trebuie să dispară din România. Cu legea asta, oameni simpli fac bani. Am verificat semnăturile şi după aceea am plătit", a afirmat Nati Meir. El s-a declarat convins că toţi candidaţii plătesc pentru obţinerea semnăturilor, afirmând, de asemenea, că "cine o să aibă bani mai mulţi, acela o să câştige". "Într-o ţară civilizată, europeană, înseamnă că poporul acesta nu are drag de Băsescu, de Geoană, de Vadim, de Becali, de Nati Meir, ci de bani. Numai bani şi bani şi bani. Fără bani nu vorbeşte nimeni cu tine. Lasă mici şi bere, că astea sunt pe bani mici. Cine o să aibă bani mai mulţi, acela o să câştige", a concluzionat Nati Meir.

Un comentariu:

  1. Aveam vagi idei cum ca e vorba de atatia si atatia bani, dar pana si pt amaratele alea de semnaturi se cer atatia bani!

    RăspundețiȘtergere

REVERIA - un show ce trebuie vazut

Un spectacol de circ, art-nouveau și muzică continua seria spectacolelor Circului Metropolitan București . ”Reveria” este o paradă de l...