joi, 29 octombrie 2009

Andrei Gheorghe a pierdut licenţa pentru Diamond TV


Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a retras, licenţa audiovizuală pentru televiziunea de teleshopping Diamond TV, un post la care este acţionar şi omul de televiziune Andrei Gheorghe. CNA a decis să retragă licenţa audiovizuală prin satelit pentru postul Diamond TV, deţinut de S.C. Diamond TV SRL din Constanţa, din cauza expirării termenelor de intrare în funcţiune a televiziunii. S.C. Diamond TV SRL îi are ca acţionari pe Andrei Gheorghe - 50% şi pe Marian Constantin Constantinescu - 50%, potrivit site-ului CNA. Andrei Gheorghe a declarat că televiziunea Diamond TV nu a putut fi pusă în funcţiune din cauza crizei economice. "Probabil o să dizolvăm şi societatea (S.C. Diamond TV SRL, n.r.)", a spus Andrei Gheorghe.
CNA a retras licenţa audiovizuală pentru Diamond TV în conformitate cu articolul 57, litera a din Legea audiovizualului, care prevede că: "Licenţa audiovizuală se retrage de către Consiliu în următoarele situaţii: a) titularul nu începe difuzarea serviciului de programe, în condiţiile stabilite prin licenţă, în termen de 12 luni de la obţinerea licenţei audiovizuale, cu excepţia cazului în care difuzarea se face pe cale radioelectrică terestră; Consiliul poate acorda o prelungire de încă 6 luni în situaţii justificate". Diamond TV a primit licenţă audiovizuală prin satelit de la CNA pe 25 octombrie 2007. Proiectul televiziunii a fost prezentat atunci în şedinţa CNA de Marian Constantinescu, acţionar al societăţii Diamond TV SRL.
El a spus că postul va fi unul tematic, de teleshopping, care va vinde în principal bijuterii. Televiziunea urma să aibă sediul în Constanţa, să fie lansată cu o investiţie de 700.000 de euro şi să emită la nivel naţional, 24 de ore din 24.
"În special, vom vinde bijuterii din argint şi din aur cu piatră preţioasă, care se găsesc în magazine", a spus atunci Marian Constantinescu, precizând că astfel de posturi TV există şi în Bulgaria şi Italia. "Vor fi şi obiectele de artă, ceasuri, am conturat şi o grilă de programe cu alt gen de produse pe care am dori să le vindem. Vom difuza documentare, spre exemplu cum se fabrică diamantele", a mai spus el, precizând că are potenţiali parteneri în Israel.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

REVERIA - un show ce trebuie vazut

Un spectacol de circ, art-nouveau și muzică continua seria spectacolelor Circului Metropolitan București . ”Reveria” este o paradă de l...