luni, 26 octombrie 2009

Ingrijorare in lumea teatrului: Vladimir Gaitan internat la Floreasca alaturi de Gheorghe Dinica


Actorul Vladimir Găitan este internat la Secţia de cardiologie a Spitalului de Urgenţă Floreasca din Capitală, medicii suspectând că a suferit un infarct, au declarat surse medicale.
Sursele citate au precizat că actorul a fost internat luni după-amiază în secţia cardiologie, urmând să fie supus unor investigaţii.
Vladimir Găitan a declarat că este la spital, în investigaţii, medicii urmând să stabilească diagnosticul. Actorul Vladimir Găitan s-a născut în 1947, la Suceava. Printre filmele în care a jucat se numără "Supravieţuitorul" (2008), "Triunghiul morţii" (1999), "Secretul lui Nemesis" (1985), "Nea Mărin miliardar" (1979), "Ultima noapte de dragoste" (1979), "Mihail, câine de circ" (1979) etc.

Un comentariu:

  1. De cativa ani incoace ne mor marii artisti. Sper din tot sufletul ca Dinica si Gaitan sa se refaca si sa ne mai bucure sufletul inca ani multi de acum inainte. Sanatate maxima la toata lumea.

    RăspundețiȘtergere

REVERIA - un show ce trebuie vazut

Un spectacol de circ, art-nouveau și muzică continua seria spectacolelor Circului Metropolitan București . ”Reveria” este o paradă de l...