marți, 6 octombrie 2009

La Cotroceni via Kondiment


Mediul online din Romania devine din ce în ce mai atractiv pentru clienţii politici şi aproximativ 10% din bugetul electoral al unui candidat este direcţionat către mediul online. Din acest motiv toţi candidaţii s-au orientat către zona asta şi pentru că banii nu au culoare, specialiştii în domeniu iau bani de unde pot. Aşa se face că această campanie online pentru prezidenţiale pare a fi una Kondiment-ată. Asta pentru că îl găsim pe Lucian Despoiu, cu a sa firmă Kondiment, implicat în mai toate partidele. Surse din PNL şi PSD ne-au confirmat că Despoiu se ocupă de contul de comunicare pe Internet PNL, dar nu mai e nici un secret din faptul că unul dintre site-urile semnate de Kondiment este dezvoltat pentru Radu Mazăre, unul dintre liderii de frunte ai PSD. Pe de altă parte, tot Kondiment, s-a ocupat şi de site-urile lui Tudor Chiuariu (PNL) şi Cristian Poteraş (PDL). Mai nou, aceleaşi surse ne-au spus că şi de Oprescu se ocupă tot Kondiment.

2 comentarii:

  1. Contractul semnat cu Patriciu (via probabil Harnagea) este de 600.000 euro. Felicitari Lucian Despoiu! Poate in turul 2 te dai cu Basescu (el se pare ca se califica sigur).

    RăspundețiȘtergere
  2. si ce daca e asa ? Bravo lor!

    RăspundețiȘtergere

REVERIA - un show ce trebuie vazut

Un spectacol de circ, art-nouveau și muzică continua seria spectacolelor Circului Metropolitan București . ”Reveria” este o paradă de l...