luni, 5 octombrie 2009

Crin il vrea pe primarul Sibiului premier
Preşedintele PNL Crin Antonescu a declarat că se gândeşte la o anumită persoană pentru postul de premier al unui Guvern tehnocrat dacă Executivul Boc II cade, dar a refuzat să pronunţe vreun nume, spunând că nu este "normal" să anunţe în prezent acest lucru. "Avem soluţii, avem propuneri concrete pentru un Guvern condus de un independent, de un tehnocrat şi primul pas care trebuie făcut e aproape igienic aş spune, este înlăturarea acestui Guvern aşa încât foarte multe discuţii pe text nu cred că sunt de purtat", a afirmat Antonescu. Întrebat la cine se gândeşte pentru postul de premier, preşedintele PNL a precizat că nu poate da mai multe detalii în acest moment. "Nu e normal să anunţ acest lucru, dar pot să vă spun că am în minte foarte clar un nume, o persoană, un om cu autoritate, cu competenţă şi am şi acodul de disponibilitate al acestuia", a susţinut el.
Asta a fost declaratia oficiala insa din surse liberale am aflat ca personajul la care se gandeste Crin este chiar primarul Sibiului, KLAUS WERNER JOHANNIS (foto)

2 comentarii:

REVERIA - un show ce trebuie vazut

Un spectacol de circ, art-nouveau și muzică continua seria spectacolelor Circului Metropolitan București . ”Reveria” este o paradă de l...