marți, 20 octombrie 2009

Nati Meir pârât de Adi Copilu Minune


Trei persoane au depus, luni, plângeri pe numele lui Nati Meir pentru înşelăciune, una dintre acestea fiind Adi Minune, căruia fostul deputat ar fi trebuit să îi plătească 50.000 de euro pentru promovarea din precampania alegerilor prezidenţiale, a declarat avocatul Violeta Podolian.
Podolian a precizat că data scadentă a contractului dintre Meir şi Adi Minune era 13 decembrie 2009. Surse judiciare au declarat că Meir i-a plătit manelistului o parte din bani, însă în banconte specimen, care nu pot fi folosite pentru plată.

Celelalte două plângeri aparţin unor persoane care ar fi cerut un împrumut de 800.000 de euro de la Nati Meir, conform avocatului acestuia. Cei doi ar fi garantat returnarea creditului cu un teren. Nati Meir ar fi spus că face o expertiză pentru evaluarea terenurilor, expertiză pe care le-a cerut celor doi să o plătească. Nati Meir susţine că a plătit evaluarea cu banii respectivi şi că le-ar fi eliberat chitanţă, însă cei doi spun în plângeri că nu s-a făcut nicio expertiză şi nici nu au primit împrumutul.

Un comentariu:

  1. Nati din candidat la presedentie a ajuns candidat la puscarie! De unde or veni toti nu stiu, dar uneori stim macar unde se duc!

    RăspundețiȘtergere

Eveniment cu peste 800 de persoane la Romexpo pe 5 noiembrie 2021 organizat de Baroul București

  În condițiile în care în acest moment în București rata de incidență a cazurilor de COVID 19 este de 15,67, pe data de 30 octombrie 2021 a...