duminică, 25 octombrie 2009

Pe "prostănac" l-a cotropit personalitatea isterică


Preşedintele PSD despre sine: Geoană are cele mai mari contacte cu liderii acestei lumi
Candidatul PSD la prezidenţiale Mircea Geoană a declarat astăzi, la Piatra Şoimului, că are contacte cu "mai-marii acestei lumi", ceea ce l-ar ajuta pentru discuţiile, în calitate de şef al statului, cu liderii mondiali în ceea ce priveşte atragerea de investiţii. "Geoană are cele mai mari contacte cu liderii acestei lumi. Nu mai am nevoie să mă duc să fac fotografii, am destule acasă, n-am unde să le mai pun cu mai-marii lumii. Când mă duc şi mă văd cu preşedintele american, cu cel rus sau cu cel chinez, cu cancelarul Germaniei sau cu premierul Italiei, am să mă duc acolo ca să vorbesc de atragerea de investiţii şi de crearea de locuri de muncă. Geoană îşi va pune priceperea şi tot ce înseamnă contactele pe plan mondial pentru a duce acasă bani, investiţii şi locuri de muncă. Locuri de muncă, locuri de muncă şi agricultură. Aceasta este calea pentru izbăvirea României de dezbinare şi un proiect care să ne unească", a afirmat Geoană, în cadrul unei întâlniri electorale, la Piatra Şoimului, în judeţul Neamţ.
"În loc să avem, din producţia acestui pământ mănos şi binecuvântat de Dumnezeu, alimente şi produse la export, a venit clipa să punem pe masa românilor mâncare românească şi să punem pe rafturile supermarketurilor din străinătate mâncare românească. Să exportăm, să producem şi să asigurăm securitatea alimentară a României. Acesta este un proiect de preşedinte", le-a precizat Geoană celor prezenţi la Piatra Şoimului, subliniind că dezvoltarea satului românesc trebuie să fie o prioritate naţională.

P.S: Personalitatea demonstrativă (sau isterică) se distinge prin capacitatea de a uita tot ce nu îşi doreşte să îşi amintească, deci de a minţi cu seninătate. Ei refulează (inhibă) tot ce nu corespunde cu proiecţia lor despre sine, astfel încât ajung să performeze un rol cu totul străin de ceea ce sunt ei de fapt. Lauda de sine se conjugă cu activitatea în sprijinul modului în care ar dori să se definească, astfel încât pe termen scurt ei pot convinge anturajul despre autenticitatea rolului pe care îl joacă. Adaptabilitatea excesivă precum şi tendinţa de autocompătimire sunt alte trăsături ale personalităţii de acest tip.

2 comentarii:

  1. Mai bine ne spune ce fac sefii lui Vanghelion si Hrabenciucul?

    RăspundețiȘtergere
  2. Pfffff, si prostanac si isteric, periculoasa combinatie.

    RăspundețiȘtergere

Eveniment cu peste 800 de persoane la Romexpo pe 5 noiembrie 2021 organizat de Baroul București

  În condițiile în care în acest moment în București rata de incidență a cazurilor de COVID 19 este de 15,67, pe data de 30 octombrie 2021 a...