joi, 29 octombrie 2009

Boc a avut grijă de gâşte în copilărie


Premierul interimar Emil Boc a afirmat, joi, la Etno TV, că a avut "neşansa" de a conduce Guvernul în cea mai mare criză economică din ultimii 60 ani, în an electoral, dar că a încercat să lucreze pe principiul responsabilităţii, deprins încă din copilărie, când avea grijă de gâşte şi alte animale.
El a arătat astfel că a beneficiat de avantajul copilăriei de ţară, unde permanent este ceva de făcut cu responsabilitate şi a povestit cum, fiind cel mai mic dintre cei cinci fraţi ai săi, a trebuit să aibă grijă de gâşte.
"Le duceam la apă şi mă deranjau că treceau râul şi intrau pe iarba oamenilor. Aceştia mă reclamau la părinţi, iar ei mă întrebau «Unde ai fost, Emile?»", a povestit Boc.
Premierul interimar a mai relatat că, imediat după căderea Guvernului, a telefonat părinţilor pentru a-i liniştri şi a le spune că nu se va întâmpla nimic rău cu el prin pierderea postului de prim-ministru, deoarece poate lucra în continuare ca profesor.

Un comentariu:

  1. La intrebarea "Unde ai fost Emile?" el raspundea: "Eram printre ele dar gascanul ala era cu trei palme mai inalt decat mine si nu ascultau de mine ci de el!" Hahahahahahaha!

    RăspundețiȘtergere

REVERIA - un show ce trebuie vazut

Un spectacol de circ, art-nouveau și muzică continua seria spectacolelor Circului Metropolitan București . ”Reveria” este o paradă de l...