vineri, 16 octombrie 2009

A reinviat Mihai Bălăşescu!


Constat cu surprindere ca de o vreme incoace exista multe persoane care ma acceseaza doar pentru a afla noi vesti despre "bunul meu prieten" Mihai Bălăşescu - inca secretar general adjunct al liberalilor si pentru a le satisface curiozitatea am sa va spun ca acesta a reinviat. Spun asta dupa ce am constatat si eu ieri la Biroul Electoral Central ca a reinviat, flancandu-l pe presedintele Crin Antonescu...doar-doar de apare si el in poza,ca, deh, este membru in BEC in calitate de reprezentant al PNL...este clar ca Mihai Bălăşescu a primit acest post pentru a fi recompensat pentru munca ce a depus-o in ultimul an...

PS: Ca dovada ca nici aparatul de fotografiat nu-l iubeste pe Mihai Bălăşescu...o demonstreaza si poza facuta dimineata! Se observa doar ranjetul lui Mihai Bălăşescu

17 comentarii:

  1. Un idiot cocotat pe o functie care ii depaseste cu mult cel puti cei 7 ani de acasa !!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ne face de ris pe noi liberalii. Pacat ca nu se mai gaseste altcineva sa ii cumpere tigari lui Stroe pentru citi va banuti in plus.

    RăspundețiȘtergere
  3. daca nu erea logotnica lui Andreea (o ciocaneste Stroe) Balasescu erea PA !

    RăspundețiȘtergere
  4. Frustrata de Andreea tipa la noi prin sediu de poti sa crezi ca ia luat locul dlui Antonescu. Crede ea ca daca ne da pe toti afara, nu se va mai sti de relatia ei (aproape incestuasa) cu dl Stroe?

    RăspundețiȘtergere
  5. mi-a fost greu sa-l descopar pe acest domn in poza! Foarte bine facuta! Dar cel mai mult m-a impresionat pozitia pe care o detine: adica bagator de seama in oala cu furnici.

    RăspundețiȘtergere
  6. L-au mincat de fund prietenii lui din PNT.

    RăspundețiȘtergere
  7. Realitatea este urmatoarea: Domnisoara intotdeauna nemultumita cu o cariera jurnalistica impresionanta scrie toate aceste articole din dorinta nemarginita de a fi in centrul atentiei domnului Balasescu de care este profund indragostita, dar din pacate nu primeste nici o atentie din partea domnului mai sus mentionat, asa ca aceasta este incercarea disperata de a atrage atentia. Andreea este intradevar indragostita de cu totul altcineva din acest sediu, dar nu de persoanele mentionate, continuarea o sa urmeze in zilele ce vin odata cu articolele acestei doamne frustrate de 35 de ani.

    RăspundețiȘtergere
  8. ILILINCA = ANDREEA Draga Andreea nu te poti indrgosti de altcineva din sediu. Prietenii stiu de ce !

    RăspundețiȘtergere
  9. Un cretino-psihopat patentat. Atarnator si sluga de ocazie , nu o sa ezite pentru doi poli sa-l rupa in doua pe Stroe. A fost exclus din toate filialele PNL . Dupa ce reusea sa se strecoare in filiala , initia intense si gretoase "balaseli" la presedintele filialei , ca mai apoi sa-si manifeste maladiva tentatie pentru distrugere.

    RăspundețiȘtergere
  10. pariu ca in 3 zile dispare de la secretariatul general? sectorul 4 stie de ce :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Lambru intretine si c altii relatii..sex...din interne..e disponibila oricui

    RăspundețiȘtergere
  12. Nu intelegeam eu de ce toata lumea in injura pe Balasescu...dar, acum am iinteles. Chiar i se potrivesc epitetele:)

    RăspundețiȘtergere
  13. da..mai stiu si altii ca miss lambru primeste vizite particulare noapte de pe la tipi din interne..doar nu pt siguranta sa

    RăspundețiȘtergere
  14. E o pitica stramba!Nu este altceva decat o gaura!

    RăspundețiȘtergere
  15. Eu nu inteleg ce cauta retardul asta in politica...cei care au terminat liceul MF4 stiu despre ce vorbesc..era un fel ce clovnul generatiei,si se zvonea ca este lasat in pace din cauza ca avea dunga rosie pe buletin...lucrusustinut si de el la un moment dat..

    RăspundețiȘtergere
  16. La data de 04.09.2016, Mihai Balasescu a fost omorat.
    Acest fapt este multumitor pentru voi toti, si-l veti putea uita linistiti.

    RăspundețiȘtergere

Eveniment cu peste 800 de persoane la Romexpo pe 5 noiembrie 2021 organizat de Baroul București

  În condițiile în care în acest moment în București rata de incidență a cazurilor de COVID 19 este de 15,67, pe data de 30 octombrie 2021 a...