miercuri, 28 octombrie 2009

Aura Vasile (PSD) către Boc: Mai mult decât imbecil n-am ce să spun despre dumneavoastră


Viceliderul grupului PSD din Camera Deputaţilor, Aura Vasile, a apreciat că prim-ministrul interimar Emil Boc este un "imbecil", reproşându-i acestuia afirmaţiile făcute atunci când şi-a cumpărat un bici pentru a-l pune pe Parlament.
Aura Vasile (PSD) a spus miercuri că s-a simţit jignită atât ca parlamentar, cât şi ca femeie de spusele lui Emil Boc, declaraţia sa făcută miercuri despre premierul în funcţie fiind atât în numele parlamentarilor PSD şi PC, cât şi al femeilor parlamentar din PNL şi UDMR. Vasile susţine că afirmaţiile lui Boc arată că "fostul prim-ministru Emil Boc este mai rău decât Hitler folosind idei net fasciste" şi le reproşează femeilor din PDL că nu s-au revoltat din cauza biciului pe care intenţionează Boc să-l folosească.
"Studenţi ai lui Emil Boc, fugiţi de la cursul lui cât mai aveţi timp! Studenţi ai profesorului de drept Boc, fiecare declaraţie a acestuia arată că intră cu bocancii cu blacheuri în Constituţie", a spus Aura Vasile care s-a arătat dispusă la "o întâlnire 1 la 1, nu înconjurat de gărzile de corp".
"Se vede că nu iubiţi acest popor şi consideraţi femeile o rasă inferioară. N-aş vrea să vă jignesc, dar mai mult decât imbecil n-am ce să spun despre dumneavoastră!", a adăugat Vasile.
Primul-ministru Emil Boc a fost prezent luni la un târg la Fieni, ocazie cu care şi-a cumpărat un bici. "Daţi-mi unul, să-mi cumpăr unul! De pus biciul pe ei. Începem de la Parlament şi mergem mai jos, cu biciul mai departe!", a spus Boc cu acea ocazie.
Nu este prima oară când Aura Vasile foloseşte cuvinte injurioase la adresa premierului. "Privesc cu multă surprindere cum grupul PDL, cel care e partid de guvernământ, împiedică votarea CA al BNR, după ce a băgat ţara în haos şi a scos oamenii în stradă, a votat legi aberante. Stau şi mă întreb, începând peste o oră, cât va fi cursul valutar. Probabil că domnul Boc n-o să mai iasă la televizor să spună că suntem nesimţiţi. Nesimţit este el, primul ministru al României, Emil Boc!", declara deputatul PSD, pe 8 octombrie.

Un comentariu:

  1. Aaaaaa, micul Boc a fost luat de Base de la adapostul de animale, de-aia aduce biciul, are si catuse cu puf roz dar nu le arata, asa cum vedem in reclama la schweppes de la tv.Privind-o pe tanti asta din poza...hmmm, cred ca l-a inspirat, este foarte sexi...merita un alint cu biciul.

    RăspundețiȘtergere

Eveniment cu peste 800 de persoane la Romexpo pe 5 noiembrie 2021 organizat de Baroul București

  În condițiile în care în acest moment în București rata de incidență a cazurilor de COVID 19 este de 15,67, pe data de 30 octombrie 2021 a...