vineri, 16 octombrie 2009

Maradona cercetat de FIFA
FIFA va deschida o ancheta asupra lui Diego Maradona, ca urmare a declaratiilor cu tenta sexuala ale selectionerului Argentinei la adresa presei. "Nu avem alta optiune decat sa deschidem o investigatie disciplinara asupra antrenorului echipei nationale a Argentinei", a declarat Sepp Blatter (FIFA), potrivit AFP.
Argentina a invins la limita Uruguay cu 1-0 si s-a calificat la CM 2010, dupa o campanie in care a inregistrat patru infrangeri, cu Brazilia (3-1), Bolivia (6-1), Ecuador (2-0) si Paraguay (1-0).

Dupa nenumaratele critici ale presei la adresa lui Maradona, fostul international a rabufnit si le-a adus injurii "celor care nu au crezut in echipa".

Un comentariu:

  1. Salut!
    Inscrie-te pe http://groups.yahoo.com/group/publicitatenecenzurata
    Poti sa postezi mesaje cu linkul catre blogul tau fara ca respectivul mesaj sa fie cenzurat. Grupul se vrea a fi unul unit, in care membrii sa se ajute unii pe altii prin accesarea linkurilor. Deci cu cat suntem mai multi, cu atat mai multi vizitatori vei avea pe zi.
    Unde-s multi, traficul creste!

    RăspundețiȘtergere

REVERIA - un show ce trebuie vazut

Un spectacol de circ, art-nouveau și muzică continua seria spectacolelor Circului Metropolitan București . ”Reveria” este o paradă de l...