duminică, 25 octombrie 2009

Paradoxuri româneşti: Teatrul de Vară din Bacău a fost inaugurat acum la început de iarnă


Teatrul de vară din Bacău a fost inaugurat cu doar o lună înainte de venirea iernii. De fapt, teatrul este acoperit în întregime, aşa că poate fi folosit în orice anotimp. Are chiar şi sistem de încălzire. Actorii prezenţi la inaugurare au acceptat rapid noul tipar al teatrului de vară. "Mi se pare normal să arate cum arată această sală pentru că am jucat în vara asta în teatrele de vară şi au o durată de funcţionare de câteva luni", a afirmat Claudiu Bleonţ. Romeo Stavarache, primarul oraşului Bacău, a precizat că teatrul de vară a fost proiectat cu acoperiş, pentru că şi-ar dori utilizarea lui şi în anotimpurile reci.
Teatrul de Vară din Bacău nu a mai fost renovat din anii 60. Lucrările care au costat opt milioane de lei şi au presupus consolidarea infrastructurii, schimbarea scaunelor dar şi acoperirea teatrului. Sala are o capacitate de 1.500 de locuri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

REVERIA - un show ce trebuie vazut

Un spectacol de circ, art-nouveau și muzică continua seria spectacolelor Circului Metropolitan București . ”Reveria” este o paradă de l...