joi, 29 octombrie 2009

Alooooooooooo, CeNA? Audeeee cineva?

Nu am nici o simpatie deosebită cu nici un post de televiziune însă mi se pare strigător la cer faptul că nu există o singură unitate de măsură pentru toţi...uita-ţi o nouă dovadă!

“Membrii C.N.A au decis să sancţioneze cu somaţie publică postul Antena 3 (pentru dezechilibrele constatate în emisiunile de ştiri şi dezbateri) şi postul Realitatea TV (pentru dezechilibrele constatate în emisiuni de ştiri). Conform art. 3, alin 1 din Decizia nr. 853 din 29.09.2009 privind regulile de desfăşurare în audiovizual a campaniei electorale pentru alegerea Preşedintelui României – „Radiodifuzorii sunt obligaţi să asigure, în cadrul emisiunilor prevăzute în prezenta decizie, reflectarea desfăşurării campaniei electorale, cu respectarea următoarelor principii: a) echitate – toţi candidaţii trebuie să aibă posibilitatea de a se face cunoscuţi electoratului; b) echilibru în prezentarea activităţilor de campanie ale candidaţilor; c) imparţialitate – tratarea tuturor candidaţilor în mod obiectiv şi echidistant.”




Un comentariu:

  1. Mda, comentariul este urmatorul: Ce proasta este frateeeeee!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere

Eveniment cu peste 800 de persoane la Romexpo pe 5 noiembrie 2021 organizat de Baroul București

  În condițiile în care în acest moment în București rata de incidență a cazurilor de COVID 19 este de 15,67, pe data de 30 octombrie 2021 a...