duminică, 4 octombrie 2009

Băsescu se întoarce pe vapor dacă nu câştigă alegerile


Preşedintele Traian Băsescu, aflat în vizită în judeţul Mureş, a declarat, duminică, la Luduş, că se va reîntoarce pe vapor dacă nu va câştiga alegerile prezidenţiale.
'Am un brevet de comandant de navă pe care, dacă vă aduceţi aminte, mi l-am revalidat anul trecut, în vară. Am pierdut toată vara cu examenele la Centrul de perfecţionare, deci sunt un om care are o meserie foarte bună. Sigur că mă întorc pe navă, sunt calificat pentru nave de mare tonaj, foarte bine plătit, deci nu sunt un şomer din politică'', a afirmat Băsescu.
Pana una-alta, preşedintele taie panglici de inaugurare...asta a facut ieri împreună cu ambasadorul Marii Britanii, cu care a făcut o scurtă vizită în fabrica de spuma poliuretanica din Ludus, a sădit un brad şi a dezvelit două plăcuţe. Conducerea fabricii i-a oferit lui Traian Băsescu un stilou, pe care "să-l folosească şi în al doilea mandat".

3 comentarii:

  1. Pai musai sa castige alegerile ca apoi nu se mai poate intoarce decat pe vasul de la ...wc, ca pe celelalte le-a vandut. A uitat, mititelul, ca flota ...zero, si oricum daca pierde, cred ca ii vor confectiona "prietenii lui" un vaporash de ...hartie.

    RăspundețiȘtergere
  2. Off, Doamne, cat timp a mai pierdut cu examenele! Macar o sti unde se afla locul de examinare?Daca are o meserie atat de buna si e atat de bine platit, de ce oare mai vrea presedentie?? Du-te pe mare si nu uita sa-i iei cu tine: Becali, Vadim, Geoana, Antonescu, Oprescu, Boc...ca poate reusim sa mai aducem tot un Hohenzoler la presedintie!

    RăspundețiȘtergere
  3. Clasa portocalie politica este distrugatoare si periculoasa. A mintit, a furat si a facut numai rau in ultimii 5 ani in frunte cu Basescu, Boc si Udrea. Mi-e rusine de ei. De aceea La Brasov Votam Mircea Geoana!

    RăspundețiȘtergere

Eveniment cu peste 800 de persoane la Romexpo pe 5 noiembrie 2021 organizat de Baroul București

  În condițiile în care în acest moment în București rata de incidență a cazurilor de COVID 19 este de 15,67, pe data de 30 octombrie 2021 a...