miercuri, 21 octombrie 2009

Şpagă electorală cu miros de ....Crin!


Hai să vă spun o poveste interesantă...
Comuna Mogoşoaia. 5500 de locuitori. Primar liberal. Marţi, pe-nserat. La o poartă bate o tanti, la vreo 40 de ani. Tocmai s-a dat jos dintr-o maşină. Una mare, izotermă. Lângă ea, alţi cîţiva inşi pe post de ajutoare. "Suntem de la domnu’ primar şi v-am adus o mică atenţie în vremuri de criză". Şi întinde o pungă. Una galbenă, pe care scrie "Fundaţia Paul Precup". "Bună seara!". Apoi pleacă şi rămâne în urmă un salam uscat, de vară, o sticlă cu ulei de floarea-soarelui, o pungă cu orez cu bob rotund, una cu fasole albă şi încă una cu zahăr.
Semn clar că au început şpăgile electorale!
Cine este Paul Precup şi ce treabă are el cu mita electorală, poate vă întrebaţi. Paul Precup este primarul comunei Mogoşoaia. Este milionar şi este de la PNL. E un tip căruia îi plac manelele şi artificiile în perioada campaniilor electorale.
Întrebat despre rostul pungilor cu alimente împărţite, la toţi locuitorii din Mogoşoaia, primarul Paul Precup a declarat: "Noi oferim de câteva ori pe an atenţii de genul ăsta, cu diverse ocazii. Nu are legătură cu campania electorală. Sunt unii care o văd aşa, ca pe o mită electorală, dar ei sunt rău intenţionaţi. Sunt alţii care o văd ca pe un simplu ajutor. Cu recesiunea asta, orice ajutor e binevenit. Am oferit şi o să mai oferim".

Update: materialul a fost preluat de pe www.realitatea.net

4 comentarii:

  1. Jurnalistoooo, atunci cand iei texte din alta parte, ai decenta si corectitudinea de a mentiona sursa, si a le semna. Nu ti le insusi asa, ca si cand le-ai scris tu...
    Da? Hai, modifica...
    http://sutu.ro/2009/10/20/primele-spagi-electorale/
    Si aici: http://www.catavencu.ro/meniu_liberal_de_campanie_ulei_zahar_fasole_orez_si_salam_la_punga_galbena-10767.html

    RăspundețiȘtergere
  2. @ mirandolinoooooo
    nu modific pentru că nu ai ghicit de data asta...materialul a fost luat de pe realitatea.net
    Asta ca să te linişteşti... dacă nu, du-te pe blogul tău şi spune-ţi acolo toate frustrările şi supărările pe care le ai în ceea ce mă priveşte!

    RăspundețiȘtergere
  3. realitatea.net a citat sursa, adica www.catavencu.ro. asa ar fi trebuit sa faci si tu. cind preiei astfel de materiale, citeaza sursa.

    RăspundețiȘtergere
  4. @sutu
    ok.Aşa am să fac. Scuze pentru incident.Mulţumesc!

    RăspundețiȘtergere

Eveniment cu peste 800 de persoane la Romexpo pe 5 noiembrie 2021 organizat de Baroul București

  În condițiile în care în acest moment în București rata de incidență a cazurilor de COVID 19 este de 15,67, pe data de 30 octombrie 2021 a...