joi, 22 octombrie 2009

Elena Udrea dependentă de twitter


Ministrul interimar al Turismului, Elena Udrea s-a declarat, la Sulina, dependentă de twitter, o modalitate de comunicare on-line.
Ministrul interimar al Mediului şi Turismului are cont pe twitter începând de miercuri seara, când a intrat pentru prima dată on-line în discuţii cu membrii acestei comunităţi.
'Pe drumul spre Sulina pierdeam semnalul, iar maşina se mişca tot timpul şi tastam greşit, iar cineva chiar mi-a transmis 'să scrii după ce-ţi bei cafeaua', a declarat ministrul Elena Udrea.
Ea a mai spus că i se pare extraordinar de important să comunici cu oameni în timp real şi să ai un răspuns de la ei.
'Mulţi sunt convinşi că cineva se foloseşte de numele meu. Ba chiar mi s-a atras atenţia asupra a ceea ce scriu pentru că totul va fi pus pe seama mea. Dar eu sunt pe twitter şi îl voi folosi tot timpul. Nu sunt o persoană foarte tehnică, nu mă pricep foarte bine la aparatele acestea care fac o mulţime de lucruri (n.r - iphone), dar mi se pare extraordinar de important să comunici în timp real cu oameni care te urmăresc, să afli despre ei ce fac şi în acelaşi timp să afli părerea lor despre ce faci tu. Cred că cel puţin o vreme voi fi dependentă de acest iphone', a mai spus ministrul Elena Udrea.
Ea a amintit că în urmă cu câteva zile şi-a redeschis blogul personal.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

REVERIA - un show ce trebuie vazut

Un spectacol de circ, art-nouveau și muzică continua seria spectacolelor Circului Metropolitan București . ”Reveria” este o paradă de l...