joi, 29 octombrie 2009

Crin Antonescu este primul....pe buletinul de vot!


Crin Antonescu (PNL) va ocupa prima poziţie pe buletinele de vot la alegerile prezidenţiale din 22 noiembrie, potrivit tragerii la sorţi efectuate, joi, de preşedintele Biroului Electoral Central, Ana Hermina Iancu.

Poziţia a doua va fi ocupată de Mircea Geoană (Alianţa politică PSD+PC), pe locul trei pe buletinul de vot urmând să fie tipărit numele lui Kelemen Hunor (UDMR), urmat de Traian Băsescu (PDL). Primele patru poziţii sunt ale reprezentanţilor partidelor parlamentare.

După aceştia patru, urmează, potrivit legii, independenţii şi reprezentanţii partidelor neparlamentare.

Potrivit tragerii la sorţi, ordinea acestora este Sorin Oprescu (independent), George Becali (PNG-CD), Cristian Iane (Partidul Ecologist Român), Gheorghe Eduard Manole (independent), Corneliu Vadim Tudor (PRM), Remus Florinel Cernea (Partidul Verde), Constatin Ninel Potârcă (independent) şi Constantin Rotaru (Partidul Alianţa Socialistă).

Potrivit prevederilor legale, în prima etapă tragerea la sorţi se face din rândul candidaţilor propuşi de formaţiunile politice reprezentate în Parlament, iar în a doua etapă din rândul celorlalţi candidaţi.

2 comentarii:

  1. Si asa va ramane...doar primul pe buletinul de vot!

    RăspundețiȘtergere
  2. Crin asta are fatza de manechin din ala pe care sunt asezate hainele in vitrina, din ala de plastic. Este ...cah!

    RăspundețiȘtergere

Eveniment cu peste 800 de persoane la Romexpo pe 5 noiembrie 2021 organizat de Baroul București

  În condițiile în care în acest moment în București rata de incidență a cazurilor de COVID 19 este de 15,67, pe data de 30 octombrie 2021 a...