luni, 12 octombrie 2009

Constănţeanul DANIEL FLOREA şi-a mutat VALIZA la AVAS


Fostul preşedinte al Curţii de Arbitraj pentru Fotbal, care l-a absolvit pe Gigi Becali de orice vină şi a anulat sancţiunile dictate împotriva Stelei în cazul „Valiza“, s-a folosit de notorietatea dobândită în războiul cu Mircea Sandu pentru a intra în politică. Daniel Florea (foto) a visat sa ajunga senator PDL de Constanta insa nu i-a iesit. Finul boss-ului de la FRF, Ionut Lupescu, a avut rabdare si dupa atata vreme visul de preamarire i s-a realizat.
Prin decizia Primului Ministru nr. 718 din 08.10.2009, Aurelian Popa a fost numit în funcţia de preşedinte al Autoritãţii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS), informeazã un comunicat al Autoritãţii. Potrivit sursei citate, prin aceeaşi decizie, vicepreşedintele AVAS, Mircea Ioan Pavelescu, care preluase şi atribuţiile funcţiei de preşedinte, conform deciziei Primului Ministru nr. 649 din 01.10.2009, îşi continuã exercitarea doar a atribuţiilor de vicepreşedinte. Totodatã, Ionela Bruchental-Pop şi Daniel Florea(foto) au fost numiţi vicepreşedinţi ai Autoritãţii pentru Valorificarea Activelor Statului, prin deciziile nr. 705 şi 704 din 08.10.2009.

Un comentariu:

  1. Nu cunosc personajul, dar atata vreme cat el a decis in cazul 'valiza', nu-mi pot imagina ca ar fi un 'profi' - cum se spune acum! Imi pare tot mai rau ca ne autoinsultam prin urcarea in functii a unor pseudo-valori si dupa care ne intrebam oare de ce nu ne merge bine!

    RăspundețiȘtergere

Eveniment cu peste 800 de persoane la Romexpo pe 5 noiembrie 2021 organizat de Baroul București

  În condițiile în care în acest moment în București rata de incidență a cazurilor de COVID 19 este de 15,67, pe data de 30 octombrie 2021 a...