luni, 26 octombrie 2009

Panourile electorale ale lui Băsescu sperie copiii


Prim-vicepreşedintele PSD Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, a solicitat, luni, ca autorităţile să ia măsuri faţă de "afişajul violent" al lui Traian Băsescu privind referendumul, susţinând că acesta "sperie copiii".
Nechifor a susţinut, într-o conferinţă de presă, că în ultimele zile a discutat cu mai mulţi părinţi care i s-au plâns de afişajul violent al preşedintelui Traian Băsescu, afirmând că acesta sperie copiii şi conţine şi un mesaj antisistem.
"O persoană cu capul tăiat, cu ochii bulbucaţi, cu mesaj antisistem sperie copiii", a declarat Nechifor, care a spus că CNA, OPC sau Biroul Electoral Central ar trebui să se sesizeze în legătură cu aceste afişe şi mash-uri de mari dimensiuni care să fie afişate doar noaptea sau cu pătrat roşu pentru că sperie copiii.
"Este o lege în ţara asta şi trebuie respectat dreptul la viaţă civilizată. Nu în felul acesta putem trăi într-o Românie decentă", a spus Nechifor.
El a mai arătat că Traian Băsescu foloseşte în campania electorală semne şi însemne naţionale ale statului român contrar legislaţiei.
"În contradicţie cu legea electorală sunt afişe în care Traian Băsescu flutură un steag din care se vede doar galben şi albastru. Ce-şi permite Traian Băsescu? Să nu fie steagul României sau să ne păcălească de fapt la partea legală? Cerem pe această cale ca aceste afişe să fie interzise pentru că nu respectă legea electorală în România", a mai spus deputatul PSD.

2 comentarii:

  1. Capul ala taiat cu ochii bulbucati este al lui Basescu, nu?

    RăspundețiȘtergere
  2. Astea sunt afisele din campania trecuta, dar retusate putin?

    RăspundețiȘtergere

Eveniment cu peste 800 de persoane la Romexpo pe 5 noiembrie 2021 organizat de Baroul București

  În condițiile în care în acest moment în București rata de incidență a cazurilor de COVID 19 este de 15,67, pe data de 30 octombrie 2021 a...