marți, 13 octombrie 2009

Ludovic Orban si-a primit rasplata


PNL l-a propus pe Ludovic Orban pentru funcţia de vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor în locul lui Bogdan Olteanu, care a devenit viceguvernator al băncii centrale, a anunţat marţi liderul grupului parlamentar liberal de la Camera Deputaţilor, Călin Popescu-Tăriceanu. 'Am avut obligaţia să luăm act de demisia lui Bogdan Olteanu din funcţia de vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor. Au fost două candidaturi pentru postul vacant, cea a lui Ludovic Orban şi cea a lui Relu Fenechiu. Majoritatea colegilor s-au exprimat în favoarea lui Ludovic Orban, care, de acum înainte, va fi vicepreşedintele propus de liberali în Camera Deputaţilor', a spus Tăriceanu.
Surse din PNL ne-au declarat ca aceasta functie i-a fost oferita lui Orban pentru toate eforturile pe care le-a facut in Comisia parlamentara in care a anchetat-o pe Elena Udrea. Pe de alta parte, chiar mi se pare ca functia asta i se potriveste lui Orban.

2 comentarii:

  1. Ludovic Orban este cea mai proasta alegere posibila: arogant, sfidator si fara scrupule! uf, cum oare se face ca avem doar asemenea indivizi propusi pentru posturi inalte???

    RăspundețiȘtergere
  2. Ludovic Orban este cea mai buna alegere este un om capabil ar trebui sa-l puna ministru turismului decit pe Berceanu

    RăspundețiȘtergere

Eveniment cu peste 800 de persoane la Romexpo pe 5 noiembrie 2021 organizat de Baroul București

  În condițiile în care în acest moment în București rata de incidență a cazurilor de COVID 19 este de 15,67, pe data de 30 octombrie 2021 a...