joi, 22 octombrie 2009

Teodor Meleşcanu şi-l bagă pe ginerică în politică!


Peter Imre, Director Corporate Affairs Philip Morris România & Bulgaria, şi-a încheiat mandatul în cadrul companiei, iar interimar a fost numit directorul general pentru România şi Bulgaria, Roman Yazbeck, a anunţat, producătorul de ţigarete.
Peter Imre nu intenţionează să mai lucreze pentru o altă companie şi se va ocupa de afacerile pe care le derulează în imobiliare şi pe piaţa de capital, după încheierea mandatului de Director Corporate Affairs Philip Morris România & Bulgaria.
Imre a decis să urmeze alte oportunităţi de carieră în afara companiei, se arată într-un comunicat al companiei. "Nu intenţionez să lucrez pentru o altă companie. Mă voi ocupa de afacerile mele. Am investiţii pe piaţa de capital şi câteva imobiliare", a declarat Peter Imre.
Asta este partea oficială pentru că surse din PNL ne-au spus că senatorul Teodor Meleşcanu l-a convins pe ginerele său să intre în partid.

Un comentariu:

  1. V-a intra in PNL dupa Congresul din martie anul viitor cind se va schimba si echipa.

    RăspundețiȘtergere

Eveniment cu peste 800 de persoane la Romexpo pe 5 noiembrie 2021 organizat de Baroul București

  În condițiile în care în acest moment în București rata de incidență a cazurilor de COVID 19 este de 15,67, pe data de 30 octombrie 2021 a...