joi, 22 octombrie 2009

Teodor Meleşcanu şi-l bagă pe ginerică în politică!


Peter Imre, Director Corporate Affairs Philip Morris România & Bulgaria, şi-a încheiat mandatul în cadrul companiei, iar interimar a fost numit directorul general pentru România şi Bulgaria, Roman Yazbeck, a anunţat, producătorul de ţigarete.
Peter Imre nu intenţionează să mai lucreze pentru o altă companie şi se va ocupa de afacerile pe care le derulează în imobiliare şi pe piaţa de capital, după încheierea mandatului de Director Corporate Affairs Philip Morris România & Bulgaria.
Imre a decis să urmeze alte oportunităţi de carieră în afara companiei, se arată într-un comunicat al companiei. "Nu intenţionez să lucrez pentru o altă companie. Mă voi ocupa de afacerile mele. Am investiţii pe piaţa de capital şi câteva imobiliare", a declarat Peter Imre.
Asta este partea oficială pentru că surse din PNL ne-au spus că senatorul Teodor Meleşcanu l-a convins pe ginerele său să intre în partid.

Un comentariu:

  1. V-a intra in PNL dupa Congresul din martie anul viitor cind se va schimba si echipa.

    RăspundețiȘtergere

Asociația Pro Consumatori solicită demisia Primarului General al Municipiului București, Gabriela Firea!

În conformitate cu prevederile Legii nr. 215/23.04.2001 - Legea administrației publice locale, primarul este obligat să asigure respectarea...