luni, 26 octombrie 2009

Divort in familia lui Cristian Diaconescu?





In vara ce-a trecut a lumea mondena a fost cuprinsa de febra conspiratiei acuzandu-l pe pesedistul Cristian Diaconescu de o relatie extra-conjugala cu realizatoarea tv Cristina Sincai.
Zvonurile nu au mai fost alimentate de nimeni asa incat nu s-a discutat prea mult pe seama acestui subiect insa zilele trecute mi-au cazut in mana niste poze in care exista ceva diferente ....si inainte de a va sugera sa va uitati atent la aceste poze va spun ca Diaconescu este recunoscut ca fiind un sot extrem de fidel si un tata atent cu fiica sa Cora....pe de alta parte in momentul in care a ajuns sa sarbatoreasca alaturi de Mariana, sotia sa, cei 25 de ani de casnicie pe langa verigheta traditionala pe care o purta cu sfintenie si-a mai "atasat" si pe degetul inelar de la mana dreapta o verigheta de argint.
Oare ce s-a intamplat de acum au disparut ambele verighete ale lui Cristian Diaconescu?

2 comentarii:

  1. hai sa ghicesc: o fi plecat la 'agatat' si asa e mai bine??? Clar incearca sa dea de inteles ca e liber.

    RăspundețiȘtergere
  2. In prima poza, o fi uitat sa le puna, dar in a doua poza, daca va uitati cu atentie la mana stanga o sa vedeti ca exista cerculetul.Si la dreapta se zareste ceva, poate era ziua de purtat belciuge.

    RăspundețiȘtergere

Eveniment cu peste 800 de persoane la Romexpo pe 5 noiembrie 2021 organizat de Baroul București

  În condițiile în care în acest moment în București rata de incidență a cazurilor de COVID 19 este de 15,67, pe data de 30 octombrie 2021 a...