luni, 26 octombrie 2009

Boc l-a confundat pe ministrul Agriculturii cu seful Agrostar


Premierul interimar Emil Boc sustine fara rezerve Guvernul Lucian Croitoru, dar nu prea stie pe cine sustine, drept dovada ca in weekend l-a confundat pe ministrul Agriculturii, Adrian Radulescu, cu presedintele Federatiei Agrostar, Stefan Nicolae.
Prezent la un targ organizat in fata Palatului Parlamentului, Emil Boc i-a acordat verbal sefului Federatiei Agrostar, Stefan Nicolae, functia de ministru al Agriculturii.
"Domnule ministru, succes, sa fie intr-un ceas bun!", i-ar fi spus premierul lui Stefan Nicolae. Confuzia a fost lamurita in momentul in care seful Agrostar i l-a prezentat lui Emil Boc pe adevaratul ministrul al Agriculturii, Adrian Radulescu.
"Da, va multumim, dansul este ministrul Agriculturii desemnat". Premierul a pastrat tacerea cateva secunde, uitandu-se pe rand la seful Agrostrar si la ministrul desemnat, dupa care a concluzionat: "Dar semanati, domnule!".
Cei trei au inceput sa rada, iar Adrian Radulescu i-a raspuns "Semanam, dar nu suntem frati".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Eveniment cu peste 800 de persoane la Romexpo pe 5 noiembrie 2021 organizat de Baroul București

  În condițiile în care în acest moment în București rata de incidență a cazurilor de COVID 19 este de 15,67, pe data de 30 octombrie 2021 a...