marți, 13 octombrie 2009

Consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu caută mamă pentru copilul său




Sebastian Lazaroiu are 39 de ani si este consilier prezidential pe probleme de planificare si analiza politica. Cand are timp, mai preda la SNSPA si Universitatea Bucuresti, unde este profesor asociat. Pana sa fie “uns” consilier al lui Basescu, adica inceputul lui 2007, a fost directorul general al Centrului de Sociologie Urbana si Regionala (CURS), cu un CV impresionant in spate si aparitii televizate ori de cate ori plebiscitul o cerea. Si nici posesiunile sale nu sunt mai putin impresionante (pentru un sociolog, chiar si unul renumit): un teren intravilan de 750 mp in comuna ilfoveana Domnesti, cumparat in 2006, 0,5 ha teren agricol la Limanu, judetul Constanta (cu o valoare de impozitare de vreo 5.000 de euro), un apartament de 47 mp in Bucuresti (valoare de impozitare -26.200 lei), un apartament in Azuga (valoare de impozitare – 114.030 lei) si un apartament de 55 mp in Comanesti (satul natal din judetul Bacau), pentru care plateste un impozit de vreo 31.000 lei. La capitolul bunuri mobile, Lazaroiu se mandreste cu o Dacia Supernova si 4 Volkswagen Passat. Mai avea o Dacia si un Volkswagen, pe care insa le-a vandut in 2006 cu 3.000, respectiv 10.000 de euro.
Si mai are ceva domnul consilier prezidential pe langa un copil...o prietena consilier, unde altundeva decat, la cabinetul presedintelui Camerei Deputatilor. Se numeste Raluca Boboc, este pedelista infocata si se antreneaza cu sârg şi spor pentru a-i intra pe sub piele copilului lui Lăzăroiu.


3 comentarii:

  1. mai boule sau vaco, inainte sa scrii un articol pune mana si mai citeste si u o carte de geografie de clasa a 12-a. Tin sa te anunt ca esti un prost. Comanesti nu este un sat este un oras din judetul Bacau!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. De ce a terminat facultatea la 26 de ani ?!
    Unde a pierdut 3 ani ?!
    ---------------------------
    C.V.

    RăspundețiȘtergere
  3. A facut armata la marina si acolo se faceau 3 ani!

    RăspundețiȘtergere

Eveniment cu peste 800 de persoane la Romexpo pe 5 noiembrie 2021 organizat de Baroul București

  În condițiile în care în acest moment în București rata de incidență a cazurilor de COVID 19 este de 15,67, pe data de 30 octombrie 2021 a...