joi, 22 octombrie 2009

Rihanna s-a înfăşurat în sârmă ghimpată


Rihanna apare topless şi înfăşurată în sârmă ghimpată pentru a lansa noul ei single, „Russian Roulette”. Ea poartă de fapt un corset nude, care îi lasă sânii la vedere, dar nu are partea de sus a corpului înfăşurată în sârmă ghimpată care îi acoperă... ceea ce era mai interesant de văzut. Nu se ştie sigur dacă sârma ghimpată a fost aşezată chiar pe piele ori au fost folosite efecte speciale pentru această fantezie sado-masochistă (a ei sau doar a celui care a realizat videoclipul?), dar e clar că noua ei imagine va atrage publicul în mod inevitabil. „Russian Roulette” este primul single lansat de pe noul album al Rihannei, „Rated R”, album care a fost produs în colaborare cu Justin Timberlake şi care va apărea oficial pe piaţă din 23 noiembrie.

Un comentariu:

  1. Eeeeee, tanti asta e obisnuita cu sarma ghimpata, este traditie de familie de cand culegeau stramosii ei bumbac si nu o deranjeaza,deci bataia pe care a primit-o de la Chris Brown a fost ,de fapt, preludiul, alintul, dupa cum vedem ea "duce" mai mult.

    RăspundețiȘtergere

Primăria Cluj-Napoca tratează cu indiferență INCENDIUL de la rampa de gunoi a orașului și CRIZA GUNOAIELOR!

Primăria Cluj-Napoca tratează cu indiferență INCENDIUL de la rampa de gunoi a orașului și CRIZA GUNOAIELOR, această atitudine fiind dov...