joi, 22 octombrie 2009

Rihanna s-a înfăşurat în sârmă ghimpată


Rihanna apare topless şi înfăşurată în sârmă ghimpată pentru a lansa noul ei single, „Russian Roulette”. Ea poartă de fapt un corset nude, care îi lasă sânii la vedere, dar nu are partea de sus a corpului înfăşurată în sârmă ghimpată care îi acoperă... ceea ce era mai interesant de văzut. Nu se ştie sigur dacă sârma ghimpată a fost aşezată chiar pe piele ori au fost folosite efecte speciale pentru această fantezie sado-masochistă (a ei sau doar a celui care a realizat videoclipul?), dar e clar că noua ei imagine va atrage publicul în mod inevitabil. „Russian Roulette” este primul single lansat de pe noul album al Rihannei, „Rated R”, album care a fost produs în colaborare cu Justin Timberlake şi care va apărea oficial pe piaţă din 23 noiembrie.

Un comentariu:

  1. Eeeeee, tanti asta e obisnuita cu sarma ghimpata, este traditie de familie de cand culegeau stramosii ei bumbac si nu o deranjeaza,deci bataia pe care a primit-o de la Chris Brown a fost ,de fapt, preludiul, alintul, dupa cum vedem ea "duce" mai mult.

    RăspundețiȘtergere

Asociația Pro Consumatori solicită demisia Primarului General al Municipiului București, Gabriela Firea!

În conformitate cu prevederile Legii nr. 215/23.04.2001 - Legea administrației publice locale, primarul este obligat să asigure respectarea...