marți, 6 octombrie 2009

Boc sta prost cu nervii


REALITATEA.NET - Emil Boc, deranjat de prestaţia unei jurnaliste de la radioul public, i-a spus că ar fi picat-o la examen
Premierul Emil Boc s-a arătat deranjat de prestaţia unei jurnaliste de la radioul public, în timpul unei emisiuni la care fusese invitat. Premierul i-a reproşat acesteia că a făcut o introducere lungă înainte de a-i adresa întrebarea.
Emil Boc, deranjat de prestaţia unei jurnaliste de la radioul public, i-a spus că ar fi picat-o la examen "Cât a durat întrebarea dumneavoastră? - a întrebat Emil Boc. "Nu contează cât a durat, am pus-o", a răspuns jurnalista.

"Dacă aţi fi fost la Jurnalistică la mine la facultate v-aş fi picat la examen. Să puneţi o întrebare de 38 de secunde. Ce răspuns poate fi la asta", întreabă premierul.

"Haideti, dacă e un dialog să fie întrebări percutante, nu stau să ascult un monolog aici la dumneavoastră. N-am venit la un monolog la dumneavoastră", a răspuns agresiv premierul Boc.

Un comentariu:

  1. E interesant comentariul lui Boc: a stat 38 de secunde sa se enerveze in loc sa se concentreze la intrebare! Pai, d'aia merge si guvernul cum merge: ei au alte griji decat sa fie atenti la esenta. Cum au fost protestele de azi?

    RăspundețiȘtergere

Eveniment cu peste 800 de persoane la Romexpo pe 5 noiembrie 2021 organizat de Baroul București

  În condițiile în care în acest moment în București rata de incidență a cazurilor de COVID 19 este de 15,67, pe data de 30 octombrie 2021 a...