marți, 6 octombrie 2009

Boc sta prost cu nervii


REALITATEA.NET - Emil Boc, deranjat de prestaţia unei jurnaliste de la radioul public, i-a spus că ar fi picat-o la examen
Premierul Emil Boc s-a arătat deranjat de prestaţia unei jurnaliste de la radioul public, în timpul unei emisiuni la care fusese invitat. Premierul i-a reproşat acesteia că a făcut o introducere lungă înainte de a-i adresa întrebarea.
Emil Boc, deranjat de prestaţia unei jurnaliste de la radioul public, i-a spus că ar fi picat-o la examen "Cât a durat întrebarea dumneavoastră? - a întrebat Emil Boc. "Nu contează cât a durat, am pus-o", a răspuns jurnalista.

"Dacă aţi fi fost la Jurnalistică la mine la facultate v-aş fi picat la examen. Să puneţi o întrebare de 38 de secunde. Ce răspuns poate fi la asta", întreabă premierul.

"Haideti, dacă e un dialog să fie întrebări percutante, nu stau să ascult un monolog aici la dumneavoastră. N-am venit la un monolog la dumneavoastră", a răspuns agresiv premierul Boc.

Un comentariu:

  1. E interesant comentariul lui Boc: a stat 38 de secunde sa se enerveze in loc sa se concentreze la intrebare! Pai, d'aia merge si guvernul cum merge: ei au alte griji decat sa fie atenti la esenta. Cum au fost protestele de azi?

    RăspundețiȘtergere

Asociația Pro Consumatori solicită demisia Primarului General al Municipiului București, Gabriela Firea!

În conformitate cu prevederile Legii nr. 215/23.04.2001 - Legea administrației publice locale, primarul este obligat să asigure respectarea...